Ovidiu Lipan Tandarica e prieten bun cu Ivan Patzaikin: "Este un pasionat de rock, iar noi am avut o copilarie mai rebela"

Bateristul trupei Pasărea Rock este prieten cu Ivan Patzaikin de zeci de ani, dar spune că nu numai prietenia i-a apropiat. Amândoi şi-au dat seama care este destinul lor şi ce trebuie să facă pentru a reuşi.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Ivan este un pasionat de rock, iar noi am avut o copilarie mai rebela. Ne leaga pe undeva spiritul asta de a face performanta. E o lume în care daca patrunzi...Eu la 14 ani bateam la tobe, aveam pulsul peste 200 si ajungeam la un alt nivel unde într-adevar ai senzatia ca zbori si devine din ce în ce mai palpitant sa creezi astfel de momente. El a fost de multe ori la evenimentele Rosu si Negru, Phoenix. Exista ceva în noi la o alta dimeniune si care nu poate fi explicat. Multi oameni au ceva special în ei, dar putini identifica acest lucru. Sa nu crezi ca poti reusi sa devii cu adevarat cineva în viata fara munca. Este o munca titanica", a declarat Ovidiu Lipan Tandarica pentru ziarulring.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate