Ozana Barabancea a luat foc iar! "Notiunea de 'vedeta' imi provoaca revolta. Eu sunt..."

Suparata nevoie mare ca presa si unii oameni se refera la ea ca fiind o vedeta, Ozana a tinut sa nege acest lucru printr-o postare lunga si usor usturatoare.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Experienta mea in televiziune a fost si este o provocare frumoasa,in care mi-am jucat propriul rol,in care m -am redescoperit pe mine in toate ascunzisurile: profesoara de canto,La Te cunosc de undeva,concurenta la Splash,sportiva si actrita la Totul e Permis,Jurat la Splash, coechipier la Poftiti pe la noi....si un foarte bun interlocutor de talkshow.Cam asta am facut eu in acesti ani.Dar aceasta ,datorita unor oameni care m au intuit,unor persoane care au vazut in mine potentiale diverse,datorita unora care m au lasat sa imi dezvolt si expun partea frumoasa din mine.

Toata aceasta evolutie frumoasa isi are radacinile mult mai adanc,in timp si experienta mea de scena,pe acea scandura sfanta la Operei Nationale Bucuresti,pentru care am fugit de acasa,la 14 ani,sa ascult muzica cea mai puternica,muzica maestoasa si perfect pliata pe sufletul meu.fara descriere

Am un soi bun !Dar am si noroc de cea mai frumoasa meserie,de artist liric la Opera,cea mai buna scoala si cel mai adevarat atestat de artist. Ma bucur ca am o continuitate in acest domeniu.Am stat la Opera mai mult decat am stat cu mama mea! Ca,vorba aia...spune-mi ce canti,ca sa iti spun cine esti!

DE ACEEA, NOTIUNEA DE "VEDETA" IMI PROVOACA REVOLTA! Sunt artist!!!Artist liric!
Cu cea mai buna scoala, Opera. Imi place televiziunea,imi place sa ma joc,si o fac cu sinceritate, iar cartea mea de vizita este ....bucuria! Bucuria este ingredientul pe care il folosesc mereu in orice colaborare. Va invit sa va contaminati de optimismul si bucuriile ,trairile mele ....sunt balsam pentru sufletele nobile,ca ale voastre!"
, a scris Ozana pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate