Ozana Barabancea a slabit 17 kilograme in doua luni, dar nu se opreste! Si-a propus sa ajunga la 65 de kilograme! "Am pofte, dar mananc putin si mestec mult si bine"

Ozana a slăbit 17 kilograme, în decurs de două luni de la operaţia de micşorare a stomacului pe care a suferit-o.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Şi nu se va opri aici, căci şi-a propus să ajungă la o greutate de 65 de kilograme. O dată cu noua siluetă, jurata şi-a schimbat garderoba şi a renunţat la breton.

“Am dăruit hainele mari persoanelor dragi şi, de curând, am renunţat definitiv la breton. Pentru că am frumtea lată şi ochii puternici, m-am gândit să îmi pun astfel trăsăturile în evidenţă”, spune cantareata.

Ozana Barabancea mărturiseşte că se simte bine şi este foarte mulţumită că a ales să facă această operaţie. “Pentru mine, această operaţie este o binecuvântare şi îi mulţumesc domnului doctor că m-a convins să mă operez, fără să mă forţeze în vreun fel. Eu am intrat în sala de operaţie perfect convinsă că va fi bine. Am spus Tatăl Nostru cu voce tare şi am ştiut că intervenţia va fi o reuşită. Mi-am programat psihicul pentru ca totul să fie foarte bine. Mă bucur din toată inima că am făcut această operaţie de micşorare de stomac!”, adaugă ea.

Vedeta de televiziune spune că are voie să mănânce orice, de trei ori pe zi, însă fiecare porţie să nu depăşească 100 de grame. “Am pofte, dar mănânc puţin şi mestec mult şi bine. Mi-am schimbat gusturile. Dar accept cu bucurie orice schimbare provocată de operaţie. Voi trece cu bine peste toate. Sunt optimistă. Sunt credincioasă. Sunt fericită”, conchide Ozana Barabancea.
 


Citește și:

Ella şi Bianca, din nou la cuţite! De la ce a pornit scandalul dintre ele

Mama lui Emily Burghelea a ajuns la ATI după ce s-a infectat cu COVID-19: ”A fost groaznic, nu mai aveau loc în spital! A primit tratament cu plasmă”

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Seher isi “demasca” fiica

Loredana Chivu a ajuns de urgenţă la spital! Vedeta a fost pusă pe perfuzii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies