Vedete

Ozana Barabancea a slabit 40 de kilograme, dar sanii ii are la fel de mari! Vedeta a facut furori in Turcia – Foto!

Ozana Barabancea arata spectaculos dupa ce a slabit 40 de kilograme! Vedeta si-a facut operatie de micsorare a stomacului anul trecut, a topit kilogramele, iar acum are o silueta de invidiat, iar sanii i-au ramas la fel de mari! Recent, bruneta a facut senzatie in Turcia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


 

Ozana Barabancea a slabit 40 de kilograme, dar sanii ii are la fel de mari! Vedeta a facut furori in Turcia – Foto!

icon photo
Ozana Barabancea i-a innebunit pe straini, cu noua ei silueta, dar si cu sanii imensi pe care i-a pus in evidenta purtand tinute mulate. Vedeta a slabit 40 de kilograme, in urma interventiei facute la stomac, acum 9 luni, si se simte fantastic in pielea ei.

Vedeta si-a luat inima in dinti, anul trecut, si si-a facut operatie de micsorare a stomacului. In 9 luni, Ozana Barabancea a slabit 40 de kilograme si e aproape de nerecunoscut. Artista aproape ca nu mai are burta, la picioare si brate s-a subtiat, s-a tras la fata, insa sanii i-au ramas la fel de mari, spre deliciul barbatilor!

Ozana a fost recent in Turcia unde a onorat un spectacol. Ea a avut timp insa sa si viziteze cateva obiective turistice, a fost si la cateva restaurante renumite unde a savurat preparate delicioase specifice zonei, alaturi de cativa prieteni. Vedeta si-a pus in evidenta noua silueta, dar si bustul proeminent, purtant tinute mulate, dar si colorate, asa cum ii place sa poarte.

Ozana Barabancea a slabit 40 de kilograme, insa nu vrea sa se opreasca aici. Artista si-a propus sa ajunga la greutatea pe care o avea in liceu. 

Soprana este prietena buna cu Cesur Durak, specialist in detox, al carui program, Turcare, face furori la nivel international. Nu de alta, dar cu totii avem nevoie de medici buni, pe care este foarte greu sa ii gasim. Cesur Durak a dezvoltat un nucleu care ajuta romanii sa ajunga la cei mai buni specialisti straini, in functie de diagnostic.

Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si reprezentantul exclusiv pe piata din Romania al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase si care sunt disponibile la centrul Sianji Well Being, in Bodrum.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune