Vedete

Ozana Barabancea, aparitie socanta la Trinitas TV! Vedeta a vorbit la postul Patriarhiei rujata puternic si cu unghii lungi si galbene

Ozana Barabancea a avut o aparitie cel putin inedita la televiziunea Patriarhiei Romane.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ozana Barabancea, aparitie socanta la Trinitas TV! Vedeta a vorbit la postul Patriarhiei rujata puternic si cu unghii lungi si galbene icon photo


Ozana Barabancea a fost invitata la Trinitas TV, unde a vorbit despre relatia ei cu Dumnezeu. Vedeta a vorbit despre experienta ei de viata si a dezvaluit multe amanunte interesante din viata ei. Chiar si asa, modul in care a aparut solista la postul de televiziune al Patrirhiei Romane poate fi considerat unul neasteptat.


Ozana Barabancea a venit la interviu purtand o ie traditionala, slaba  - aproape de nerecunoscut, o pereche de ochelari cu infleunte rosiatice, unghii lungi realizate cu gel galben si un ruj sangeriu aplicat peste o pereche proeminenta de buze.

 

La gat, Ozana a purtat o cruce mare, aurie, legata cu o panglica rosie, iar daca luam in calcul florile multicolore de pe ie si microfonul albastru, reiese o nebunie cromatica nemaivazuta pana acum la Trinitas TV.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune