Vedete

Ozana Barabancea, aparitie socanta la Trinitas TV! Vedeta a vorbit la postul Patriarhiei rujata puternic si cu unghii lungi si galbene

Ozana Barabancea a avut o aparitie cel putin inedita la televiziunea Patriarhiei Romane.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ozana Barabancea, aparitie socanta la Trinitas TV! Vedeta a vorbit la postul Patriarhiei rujata puternic si cu unghii lungi si galbene icon photo


Ozana Barabancea a fost invitata la Trinitas TV, unde a vorbit despre relatia ei cu Dumnezeu. Vedeta a vorbit despre experienta ei de viata si a dezvaluit multe amanunte interesante din viata ei. Chiar si asa, modul in care a aparut solista la postul de televiziune al Patrirhiei Romane poate fi considerat unul neasteptat.


Ozana Barabancea a venit la interviu purtand o ie traditionala, slaba  - aproape de nerecunoscut, o pereche de ochelari cu infleunte rosiatice, unghii lungi realizate cu gel galben si un ruj sangeriu aplicat peste o pereche proeminenta de buze.

 

La gat, Ozana a purtat o cruce mare, aurie, legata cu o panglica rosie, iar daca luam in calcul florile multicolore de pe ie si microfonul albastru, reiese o nebunie cromatica nemaivazuta pana acum la Trinitas TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune