Ozana Barabancea, lovitura dupa lovitura! Vedeta a povestit cu lacrimi in ochi drama prin care trece 

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

 

Ozana Barabancea a avut parte de un sfarsit de an cat de poate de greu. Dupa ce i-a murit un prieten drag, o fata care a crescut sub ochii ei s-a aruncat de la etaj.
Aflata intr-o emisiune TV, Ozana Barabancea a povestit prin ce drama trece.
"Este o poveste despre o fată de 20 de ani. A crescut sub ochii noştri. Când am aflat de pe Facebook, am aflat că a căzut de la etajul 5, s-a aruncat. Nu a murit. Am mobilizat prietenii mei, s-au făcut rugăciuni. Am vorbit cu foarte multe feţe bisericeşti. Am contactat foarte multe biserici, mănăstiri, chiar şi biserica românească din Barcelona. A renăscut, este o altă persoană. A fost o minune. I s-a operat femurul. Şi doctorii se miră, au spus că este o minune. I s-au dat două zile de viaţă. Este conştientă, recunoaşte oamenii, cere supă. Sunt progrese. Concluzia este că în momentul în care te rogi, te concentrezi pe o anumită ţintă, aceasta se poate materializa", a declarat Ozana Barabancea într-o emisiune TV.
"Colegul nostru a murit. Am avut gala, măreaţa gală a premiilor operelor naţionale, după gală a fost o mică petrecere. Toată lumea voia să plece acasă şi din păcate el a avut un accident. Am pierdut un om de bază. Mâine este înmormântarea. Avea o voce extrem de sonoră. Un tată de copii. El şi-a pierdut soţia acum 6 luni. Au doi copii. Sunt mari. Avea 60 de ani. Toţi suntem datori cu o moarte. Important este să înveţi să trăieşti frumos şi să fii tot timpul pregătit pentru trecerea dincolo. A fost găsit a doua zi", a povestit Ozana, despre prietenul ei Ioan Ilie.

Ozana Barabancea a avut parte de un sfarsit de an cat de poate de greu. Dupa ce i-a murit un prieten drag, o fata care a crescut sub ochii ei s-a aruncat de la etaj.

Aflata intr-o emisiune TV, Ozana Barabancea a povestit prin ce drama trece.

"Este o poveste despre o fată de 20 de ani. A crescut sub ochii noştri. Când am aflat de pe Facebook, am aflat că a căzut de la etajul 5, s-a aruncat. Nu a murit. Am mobilizat prietenii mei, s-au făcut rugăciuni. Am vorbit cu foarte multe feţe bisericeşti. Am contactat foarte multe biserici, mănăstiri, chiar şi biserica românească din Barcelona. A renăscut, este o altă persoană.

A fost o minune. I s-a operat femurul. Şi doctorii se miră, au spus că este o minune. I s-au dat două zile de viaţă. Este conştientă, recunoaşte oamenii, cere supă. Sunt progrese. Concluzia este că în momentul în care te rogi, te concentrezi pe o anumită ţintă, aceasta se poate materializa", a declarat Ozana Barabancea într-o emisiune TV.

"Colegul nostru a murit. Am avut gala, măreaţa gală a premiilor operelor naţionale, după gală a fost o mică petrecere. Toată lumea voia să plece acasă şi din păcate el a avut un accident. Am pierdut un om de bază. Mâine este înmormântarea. Avea o voce extrem de sonoră. Un tată de copii.

El şi-a pierdut soţia acum 6 luni. Au doi copii. Sunt mari. Avea 60 de ani. Toţi suntem datori cu o moarte. Important este să înveţi să trăieşti frumos şi să fii tot timpul pregătit pentru trecerea dincolo. A fost găsit a doua zi", a povestit Ozana, despre prietenul ei Ioan Ilie.

fara descriere

 Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate