Ozana Barabancea și-a dat fostul soț în judecată! Care ar fi fost motivul pentru care vedeta ar decurs la acest gest?

Noi detalii în cazul divorțului dintre Ozana Barabanca și soțul ei. Care ar fi fost motivul pentru care vedeta l-ar fi dat în judecată!

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Ozana Barabancea
Ozana Barabancea


In articol:

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat în 2004, iar, de atunci, vedeta nu s-a mai căsătorit. Ea și-a dedicat tot timpul celor doi copii, o fată și un băiat, după despărțire. Însă, la un moment dat, ar fi apărut anumite nereguli cu pensia alimentară, așa că vedeta l-a dat în judecată pe fostul ei soț. 

Ozana Barabancea și-a dat în judecată fostul soț

De 16 ani, Ozana Barabancea nu mai formează un cuplu cu Sorin, după ce vedeta l-a prins, în pat, cu cea mai bună prietenă a ei. De atunci, vedeta încearcă, pe cât posibil, să își dedice mult mai mult timp celor doi copii. În momentul în care Oana și soțul ei și-au spus Adio, fetița avea un an de zile, iar băiatul avea cu trei ani mai mult. La un moment dat, se pare că ar existat o problemă cu pensia alimentară, iar ea l-ar fi dat în judecată de pe Sorin.

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Limba și literatura română. Vezi PDF

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Noi siptome ale conoravirusului au fost descoperite! Toți românii trebuie să știe asta!

Citeste si: Cum a slăbit, de fapt, Oana Roman? Vedeta a declarat tot: "Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc..."

Fiica Ozanei, în vârstă de 17 ani, trebuie să mai primească încă un an de zile pensie alimentară de la tatăl ei. Se pare că după toate insistențele, pe cale amiabilă, din partea femeii, nu ar fi avut loc nicio schimbare, așa că cei doi se vor vedea în instanță. Totuși, se pare că pandemia nu a fost de partea prezentatoarei de televiziune, iar mai multe decizii s-au amânat, după ce a fost instalată starea de urgență în România. Pe data de 18 septembrie, ea se va prezenta la tribunal, moment în care va spera că situația se va rezolva.

Ozana, viață fericită alături de cei doi copii

Prezentatoarea de televiziune și-a dedicat ultimii 20 de ani din viață celor doi copii, Gloria și Andrew. La momentul actual, Gloria are 17 ani, iar Andrew va împlini vârsta de 20 de ani. Vedeta este foarte mulțumită de ceea ce a realizat în viață. 

„Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi! Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să rămâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule”, erau cuvintele emoționante ale Ozanei Barabancea, în urmă cu mai mulți ani.

Urmatorul articol
Citește și:

Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Limba și literatura română. Vezi PDF

Noi simptome ale conoravirusului au fost descoperite! Toți românii trebuie să știe asta!

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

Cum a slăbit, de fapt, Oana Roman? Vedeta a declarat tot: "Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc..."

Alexandru Rafila, anunț devastator pentru români: ”Vom vedea o creştere a numărului de cazuri de COVID-19 după începerea şcolii”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies