Ozgur, “gest” extrem, azi în ”Mireasa din Istanbul”

Sureyya este bulversata complet dupa momentul in care si-a surprins sotul il bratele lui Ozgur.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Sotia lui Faruk nu este multumita de explicatia prin care acesta isi “justifica” gestul, iar tensiunea dintre ei se adanceste.

fara descriere

Ozgur, secretara firmei Boran, care este si nepoata lui Okan, are o cadere nervoasa atunci cand afla, chiar de la barbatul de care era indragostita, Faruk, ca totul a fost o greseala. Ozgur realizeaza penibilitatea situatiei in care se afla si “recurge” la un gest extrem.

Citeste si: Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Primele declarații după diagnostic: „S-a agravat brusc, în câteva ore”

Citeste si: Radu Ţibulca, alias Ghiţă Şpagoveanu din 'Moldovenii': “Cand am vazut pentru prima oara o vaca, am zis ca e un dalmatian mare!”

Citeste si: Ulaş Tuna Astepe, Tahir, starul din 'Lacrimi la Marea Neagra', noul serial de la Kanal D: “Am vazut moartea cu ochii!”

fara descriere

In vreme ce intre Sureyya si Faruk se petrec “intamplari” de neinteles, complicandu-le semnificativ viata, in cuplul Fikret - Ipek totul decurge perfect. Acestia se bucura, mai mult ca oricand, de iubire si de familie.

fara descriere

Nu ratati azi, de la 20.00, un nou episod din ”Mireasa din Istanbul”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate