Pacha Man apare din nou în prim-plan, alături de Roxana Cozma, puștoaica senzație de la malul mării! Cu ce piesă vor cei doi să dea lovitura

Roxana Cozma și Pacha Man au lansat, de câteva zile, o melodie compusă de...Costi Ioniță!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

La nici 16 ani, Roxana Cozma se anunță a fi una dintre vocile de senzatie din muzica romanească. Originara din Eforie Nord, cântareața manageriată de cunoscutul Radu Groza, a urcat deja pe scenă cu nume importante precum Gheorghe Zamfir, Francesco Napoli sau Nyanda, iar alături de Keo.

Anul trecut, Roxana Cozma a făcut senzație și la ”Mamaia copiilor”! O abonată la premii de o asemenea amploare la nivel de adolescenți, puștoaica minune a impresionat spectatorii si, in special, juriul, cu prestatiile ei vocale senzationale la Sectiunea “Creatie”, dar și la “Interpretare”. Drept dovada, Roxana avea sa câștige doua premii, cele mai multe din competiția artistică, primul loc la Secțiunea “Interpretare” si locul al doilea la “Creatie”, cu melodia “Marea iubire”, compusă de cunoscutul Ovi Jacobsen! A fost de altfel o premieră și pentru cantautorul care locuiește de ani buni în Norvegia de a oferi o piesa unei adolescente, dar totul s-a dovedit a fi de bun augur!

Citeste si: Clădire incendiată de o mână criminală. Peste 12 persoane au murit pe loc

Citeste si: Iubita l-a lăsat acasă cu bebelușul lor. După o oră, bărbatul a dat un telefon la ambulanță! Ce îi făcuse micuțului

Citeste si: Andreea Marin, dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică: „Fiecare să-și vadă de drumul lui”

Pacha Man, cuplu de senzație cu Roxana Cozma în noul videoclip al cântăreței!

Roxana Cozma a câștigat deja toate concursurile de specialitate la care a participat. Astfel, după ce și-a adjudecat, în 2018, Premiul I la Festivalul Mamaia Copiilor-Sectiunea Creație, cu melodia “In zbor”, ea a dat lovitura și o lună mai târziu, la evenimentul muzical “Mamaia Music Awards”, unde a luat titlul de "Favorit Young Artist", apoi a fost premiata si cu trofeul “Sanremo Junior”, la categoria coruri internaționale.

Succesul înregistrat nu a rămas neobservat de specialiști! În iarnă, în perioada Crăciunului, Roxana Cozma a scos o piesă de Sărbători, alături de Keo, melodie ce a fost extrem de bine primită de public. Mai mult, și în acest început de sezon estival, puștoaica vrea să dea lovitura la public cu o nouă piesă, ”Give me love”, pe care o cântă împreună cu Pacha Man, compusă de nimeni altul decât Costi Ioniță. ”Este o medodie exact pe stilul meu, în tendințele muzicii actuale, care, sincer, mă reprezintă. Cred că iubitorii muzicii o vor primi cu mare căldură și vor dansa pe ritmurile ei în această vară”, a declarat Roxana pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate