Pacient cu COVID-19, marcat de experința din spital. Prietenii nu îl credeau că trece printr-un calvar: „Mă întrebau dacă am luat bani să stau internat”

Sorin Lungu, un bărbat din Bârlad, care nu a crezut în gravitatea bolii Covid-19, a povestit prin ce a trecut după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. El a rămas marcat, după cele 19 zile petrecute în spital.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Mărturia unui pacient cu COVID-19: „Am avut dureri crunte”
Sorin Lungu, pacient vindecat cu COVID-19


In articol:

Sorin Lungu este unul dintre românii diagnosticați cu coronavirus, care nu se speria de posibilele consecințe ale bolii. El nu și-a imaginat cât poate fi de agresiv virusul, până când nu a ajuns la spital. Totuși, acesta recunoaște că unii prieteni l-au întrebat dacă a luat bani ca să stea internat.

Moldoveanul a povestit pentru Digi24 care au fost cele mai grele momente pe care le-a experimentat ca pacient la Spitalul din Bârlad. El a mărturisit că nu credea că virusul există.

Nu că nu credeam (în existența virusului), nu-l înțelegeam. Fiind ceva nevăzut...”, spune astăzi bărbatul.

Sorin a spus că a avut cele mai groaznice dureri din viața lui.

Dureri de cap crunte, crunte la modul... nu știu... ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău”, a povestit el.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus România 21 august. Numărul cazurilor continuă să crească

Citeste si: Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, concediat după ce a folosit un limbaj revoltător la adresa presei: „O să mai primească o p... în c... toți”

Citeste si: Sorin Ovidiu Vântu, internat de urgență la Institutul Clinic Fundeni. Ce a pățit omul de afaceri

Bărbatul spune că, deși se afla în spital, mulți dintre apropiații săi puneau la îndoială existența virusului. El mărturisește că a fost întrebat de aceștia dacă a luat bani să stea internat.

„Dacă am fost spitalizat contra cost. Un tip care nu e la o vârstă să nu creadă și nu era un din ăla fără școală, care m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind starea prin care am trecut eu”, povestește Sorin.

Sorin s-a întors la spital să le mulțumească medicilor

După trei săptămâni de la externare, Sorin s-a întors la spital, pentru a-i mulțumi medicului care l-a salvat. El i-a dăruit doctorului Monica Aioanei un buchet de maci. Mai mult, el a cumpărat apă minerală pentru tot pavilionul.

A rămas așa de marcat de experiența pe care a trăit-o aici! La un moment dat, a făcut comandă și a cumpărat pentru tot pavilionul baxuri de apă minerală. Când a plecat, a vrut neapărat să vadă cum arătăm”, povestește medicul Monica Aioanei, cea care la îngrijit pe bărbat.

„De câte ori trece prin Bârlad, se oprește la noi, întreabă ce facem, dacă suntem sănătoși și asta e una așa, din micile povești și micile satisfacții pe care le-am avut noi în pandemie”, mai spune doctorița.

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

George Mihai si Andreea Stravoiu deschid un nou sezon “ROventura” cu o incursiune in inima Bucovinei, la Gura Humorului, sambata, de la ora 15:00

Sfatul zilei, 22 august 2020: se recomandă momente de relaxare pentru anumiți nativi, însă și concentrare și asumare din partea altora

Care sunt brandurile de lux pe care Dorian Popa își sparge o bună parte din bani

Emily Burghelea face noi dezvăluiri. Cu ce se ocupă fosta asistentă TV, după ce și-a dat demisia în direct: „De când am plecat din televiziune sunt...”

Gest necugetat al unui adolescent român. Și-a dat foc în curtea casei, iar tatăl lui a sărit în flăcări să-l salveze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies