Pagina de Facebook a Oliviei Steer nu mai poate fi accesată! Ce s-a întâmplat ieri

Pagina de Facebook a Oliviei Steer nu mai poate fi accesată, după ce ieri mediul online a explodat în urma apariției la TV a soției lui Andi Moisescu.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Joi seară, pagina de Facebook a Oliviei Steer nu a mai putut fi accesată. „Sorry, this content isn't available right now”, a fost mesajul afișat pe contul Oliviei Steer.

Olivia Steer a apărut ieri într-o emisiune TV alături de medicul Mihai Craiu.

Olivia Steer, afirmații controversate 

Mihai Craiu a precizat, în cadrul unei discuții privind epidemia de rujeolă din România, că “pentru bolile care omoară este absolut necesară vaccinarea”.

″În prezent există o epidemie de rujeolă în România. Sunt 16.000 de cazuri de rujeolă, din septembrie 2016, și sunt 62 de decese. Din toți cei 62, există 61 de nevaccinați și un vaccinat, care însă prezenta alte comorbități. În aceste cazuri, picătura care a umplut paharul a fost rujeolă”, a declarat medicul Mihai Craiu.

Olivia Steer a avut o replică ce a atras numeroase comentarii în online. “Domnul doctor trebuie să precizeze că există 2 tipuri de vaccin, virusul sălbatic și virusul derivat din vaccin. Se știe sau s-a analizat dacă virusul cu care au fost infestați acei copii provine din vaccin sau este sălbatic? Ca să știm și noi dacă nu cumva tocmai vaccinații îi îmbolnăvesc pe cei nevaccinați”, a spus Olivia Steer. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate