Palatul lui Gigi Becali, luat cu asalt de nevoiașii care așteptau pomană înainte de Paște! Iată cum a reacționat latifundiarul când i-a văzut

Oamenii s-au strâns în fața casei lui Gigi Becali așteptând să primească bani. Patronul FCSB obișnuia ca înainte de Paște să le dea de pomană.

Gigi Becali
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Gigi Becali a avut o surpriză de proporții când a ajuns luni, 19 aprilie, la palatul său din Pipera. În fața curții sale erau zeci de persoane care sperau să primească niște bani din partea patronului FCSB, acum, înainte de sărbătoarea Paștelui.

Latifundiarul este recunoscut pentru actele sale de caritate și pentru sutele de mii de persoane pe care le-a ajutat financiar de-a lungul timpului.

De asemenea, mulțimile de nevoiași din fața palatului său nu sunt ceva neobișnuit. Acesta obișnuia să le dea bani oamenilor chiar în fața locuinței sale. Pe vremuri se strângeau sute de oameni pentru a primi pomană monetară de la acesta. Iată, însă, cum a reacționat de această dată Gigi Becal la vederea mulțimii strânse în fața casei sale. 

Îmbulzeală în fața bolidului lui Gigi Becali
Îmbulzeală în fața bolidului lui Gigi Becali[Sursa foto: Captură video ]

Reacția incredibilă a lui Gigi Becali la vedea nevoiașilor strânși în fața palatului său din Pipera 

În fața casei milionarului s-au strâns zeci de oameni care așteptau o mică pomană din partea acestuia. Când i-au văzut bolidul negru de lux, oamenii au fugit spre el și au început să-l atingă cu mâinile și au blocat intrarea în curtea palatului.

Oamenii îi cereau lui Gigi Becali  să le dea un ban, așa cum obișnuia mereu să o facă în timpul sărbotoarei Paștelui. Toți erau convinși că vor pleca cu buzunarele pline, dar s-au înșelat amarnic. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Gigi Becali, război total împotriva restricțiilor: „Paștele e Paște. Nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat”

Latifundiarul a oprit mașina doar pentru a le face semn cu mâna să se dea din fața autoturismului și a gesticulat de câteva ori pentru ca mesajul să ajungă la toți cei care îi blocau intrarea în curtea locuinței. Acesta a intrat fără ezitare, iar porțile palatului său s-au închis, iar fiecare și-a văzut de drumul său. 

Aurel Pădureanu se plânge că nu a fost ajutat de Gigi Becali 

După moartea regretatei artiste Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu și fiul lor riscau să rămână pe drumuri, după ce fuseseră executați silit de creditori pentru că nu-și plătiseră ratele la timp. Soțul cântăreței a făcut un apel disperat  către Gigi Becali pe care l-a rugat să-i ajute cu o locuință, pentru a nu rămâne pe drumuri. Ajutorul lor nu a venit, iar Aurel Pădureanu a făcut public faptul că patrunul FCSB nu i-a ajutat cu nimic, ba mai mult, i-ar fi trimis la căminele de nefamiliști. 

Citeste si: Gigi Becali, prima reacție după reproșurile lui Aurel Pădureanu. Lăutarul a răbufnit: ”I-am cerut două cămăruțe vechi...”

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a declarat Aurel Pădureanu pentru fanatik.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Ciuculescu aka sosia lui Gigi Becali. Noul faimos de la Survivor România îl imită perfect pe latifundiarul din Pipera!

Miliardarii care s-au mutat lângă palatul lui Gigi Becali, de două ori mai bogați decât finanțatoul FCSB! Cum arată imobilul achiziționat cu 5 milioane euro

Aurel Pădureanu, supărat foc și pară pe Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Horoscop sâmbătă, 15 mai. O zodie pierde bani: Cineva se folosește de tine ca de un bancomat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Video teribil. Cum arată Apocalipsa într-o secundă. Imaginile s-au derulat în direct

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies