Pamfile isi pune silicoanele in pericol! A participat la trei evenimente intr-o saptamana si la fiecare a venit fara bustiera!

In ciuda faptului ca a iesit din lumea televiziunii, Madalina Pamfile continua sa fie o vedeta extrem de cautata in randul organizatorilor de evenimente. Bruneta nu tine cont ca abia si-a facut operatia la sani si da curs aproape tuturor propunerilor.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereVINERIfara descriereVINERIfara descriereMARTIfara descriereJOIMarti, la o cafenea, la invitatia unui bun prieten, joi, la deschiderea unei case de jocuri de societate, vineri, la o prezentare in club. Trei evenimente intr-o saptamana pentru Madalina Pamfile, trei aparitii in rochii mulate si decoltate, insa fara urma de bustiera. Un element de vestimentatie pe care Madalina ar trebui sa-l poarte permanent, minimum doua luni! Desi a declarat ca respecta cu sfintenie regulile post-recuperatorii, bruneta pare sa faca acest lucru doar din vorbe.

Daca joi a defilat la eveniment intr-o rochie extrem de decoltata, vineri Madalina a fost si mai curajoasa, fiind cap de afis in cadrul unei prezentari de moda in lenjerie intima, unde a avut doua intrari, in doua tinute diferite. Imbracata intr-un "deux-piece" care aducea mai mult cu un costum de baie, Pamfile le-a aprins imaginatia barbatilor prezenti in clubul din centrul Capitalei, dornici parca sa testeze live rezistenta noului bust al sexoasei vedete. Dupa prezentare, Madalina a ramas sa se distreze, intr-o rochie vaporoasa, fara nici o urma de bustiera!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate