LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Pamfile s-a accidentat pe partia din Poiana! Bruneta a cazut cu sania si e plina de vanatai

Nici nu a inceput bine vacanta de iarna, ca Madalina Pamfile a si avut deja probleme mari pe partie. Ea a cazut cu sania de mai multe ori si s-a accidentat, acuzand vanatai si roseata pe tot corpul.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere
Madalina Pamfile a plecat la munte cu o gasca de prieteni pentru a petrece de Revelion. Din pacate, vacanta a inceput cu peripetii pentru frumoasa bruneta, care a avut deja cateva accidente pe partie.

Aflata pe partia din Poiana Brasov, Madalina a vrut sa se dea cu sania, la fel ca si ceilalti prieteni din grup. Iar de la veselie la necaz nu a fost decat un pas, caci manechinul a cazut de cateva ori si s-a accidentat destul de rau. Mai mult, la ultima cazatura luata, ea nu a mai putut sa se ridice de pe partie si a fost nevoie de interventia colegilor pentru a o duce la hotel.

“Acum o ora am cazut rau de tot pe partie! Am iesit cu saniutele sa ne distram si am dat de naiba! Am luat la trante de nu mai stiu de mine. Ba pe sanie, ba pe langa sanie…M-am umplut de vanatai si sunt rosie pe tot corpul. Ultima cazatura insa a fost ceva mai rea, ca nici nu am mai putut sa ma ridic de jos. Au venit prietenii si m-au luat pe brate si m-au dus acolo unde suntem cazati! Acum, ma simt un pic mai bine! Slava Domnului ca nu mi-am rupt vreun picior, nu mi-am luxat glezna sau sa-mi sparg capul, ca, atunci, era rau de tot! Asa, sper ca maine sa ma fac bine si sa o iau de la capat la sanius, caci la schi nu ma bag”, a declarat Madalina Pamfile, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate