Pamfile si-a prezentat in premiera noii sani la WOWbiz: "M-au durut enorm dupa operatie. N-aveam voie sa casc, sa stranut, simteam ca-mi explodeaza silicoanele"

Madalina Pamfile nu se mai rusineaza sa imbrace rochite mulate, de cand si-a pus silicoane. "Eleva lui Mazare" a decis sa-si arate noii sani in exclusivitate la WOWbiz. ##VIDEO2751##

Distribuie pe:

fara descriere"Eleva lui Mazare" a trait un adevarat cosmar in primele zile de dupa operatia de marire a bustului. Ea va trebui sa poarte o bustiera speciala timp de doua luni, urmand ca durerile sa dispara treptat.

 

##VIDEO2726##

fara descriere"Nu-i botez Sanzi si Ana. Le spun Pam-Pam sau Mada si Lina. M-au durut enorm dupa operatie. Am pus 295 de mililitri in fiecare san, asa a considerat domnul doctor. Eu am vrut 280! Avand si probleme cu respiratia, am simtit ca ma sufoc. N-aveam voie sa casc, sa stranut, simteam ca-mi explodeaza silicoanele. Ma trezeam anchilozata, dormeam pe cate cinci perne. Simteam ca imi pierd sanii...Doctorul mi-a spus ca e normal sa am dureri. In prima zi dupa operatie nici nu mi-am putut misca mana deloc. Ma bucur insa ca sunt bine dupa a saptea zi", a marturisit Pamfile in exclusivitate la WOWbiz.

fara descriere

Madalina si-a scos sanii de sub rochie, pentru ca toata lumea sa vada rezultatul operatiei. Desi a incercat sa acopere "partile esentiale", telespectatorii au putut observa cum arata silicoanele fostei asistente TV.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate