Pană de curent majoră în București: iată zonele afectate și ce spun reprezentanții

Pana de curent majoră prin care trece acum municipiul București afectează mai multe aspecte. Representanții fac declarații pentru a clarifica situația.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Pană de curent majoră  în București : iată zonele afectate și ce spun reprezentanții
Pană de curent majoră în București : iată zonele afectate și ce spun reprezentanții


In articol:

Mai multe zone din Capitală au fost afectate vineri de o pană de curent. Contactaţi de News.ro, reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia au declarat că problema ţine de instalaţiile operatorului de transport.

Mai multe zone din Capitală, preponderent din Sectoarele 6 şi 5, au fost afectate vineri de o pană de curent. Între cartierele afectate sunt: Drumul Taberei, Gara de Nord, Militari, Piaţa Victoriei dar şi zona Chiajna.

Reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia spun că problema ţine de instalaţiile operatorului de transport

Şi clădirea Guvernului a fost afectată parţial de pana de curent, însă nu este clar dacă nu a fost vorba despre o întrerupere programată.

Reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia au declarat pentru News.ro că incidentul a fost localizat în instalaţiile operatorului de transport (n.r. - Transelectrica), nu în instalaţiile E-Distribuţie Muntenia”.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Reprezentanţii Transelectrica nu au putut fi contactaţi, însă se pare că avaria s-ar fi produs în staţia de transformare Domneşti.

Pana de curent s-a remediat parţial, dar în unele zone încă durează de mai bine de o oră, iar angajaţii companiei lucrează în acest moment la remedierea situaţiei.

Citeste si: Minori neînsoțiți, plângeau speriați neînțelegând unde sunt duși: declarații șoc despre felul în care se face testarea COVID-19

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole strânge bani pentru a redeschide cazul morții artistei! ”E ultimul tren! Ajutați dacă vreți adevărul”

Citeste si: Daiana o atacă pe Adriana de la Puterea Dragostei ”Cum să te săruți tu cu Paul?”

Pană de curent majoră  în București : iată zonele afectate și ce spun reprezentanții
Pană de curent majoră în București : iată zonele afectate și ce spun reprezentanții

Pana de curent din București afectează o mare parte din oraș, din mai multe aspecte

Compania Naţionala de Transport al Energiei Transelectrica este operatorul de transport şi de sistem din România, care gestionează, operează, întreţine, modernizează şi dezvoltă reţeaua de transport care cuprinde 81 staţii electrice de transformare şi 8.834,3 km de linii electrice aeriene de 110/220 kV, 400 kV şi 750 kV, aflate în gestiunea a opt unităţi teritoriale de transport.

Tot datorită lipsei de curent din mai multe zone din București, nici tabelele electronice din Gara de Nord nu funcționează.

STB explică cum pana de curent a afectat și mersul mai multor mijloace de transport în comun:

„Din cauza unei avarii majore la rețeaua de energie electrică, la nivelul Municipiului București, sunt afectate liniile de tramvai și troleibuz din zonele Cotroceni, Filaret, Vulcan, Crângași, Militari și Dr Taberei, precum și semaforizarea de pe trasee”, este declarația STB.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Șocant. A născut în benzinărie și a lăsat copilul acolo

Incident rupt din filme: o polițistă sub acoperire a fost descoperită și amenințată cu viața copilului

Imagini de colecție cu fiica lui Gică Hagi! Kira s-a pozat în costume tradiționale ale aromânilor, vechi de 120 de ani: „Să nu vă mirați dacă o să mă vedeți pe stradă îmbrăcată...

Vlad vs. Cătălin Bordea într-un Roast inedit de stand-up comedy

Un tânăr de 24 de ani beat din Iași a ajuns cu mașina răsturnată peste alte două vehicule

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies