Pancu nu mai ia premii in fotbal, dar se "consoleaza" cu alcool! Rapidistul merge baut pana si la antrenamente

Daca tot nu a luat niciun premiu la "Gala Fotbalului", Daniel Pancu a gasit de cuviinta sa-si inece amarul intr-un paharel de sampanie.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereAseara, la "Gala Fotbalului", Panccone nu a prea fost in apele lui. Obisnuit, de-a lungul anilor, cu premiile si atentia acordata, acum, fotbalistul nu a prea fost bagat in seama. Basca, se si vorbea pe la colturi despre divortul lui si placerile bahice pe care le are in ultima vreme. Suparat, atacantul Rapidului, care venise la eveniment si imbracat la patru ace, s-a retras intr-un colt si s-a consolat cu sampanie. Ba un paharel, ba doua, pana cand a renuntat si cand a vazut ca tot nu este in centrul atentiei, a plecat de la gala inainte ca ea sa inceapa, chiar pe usa din dos.

Surse WOWbiz.ro spun ca vedeta Rapidului are mari probleme acasa din cauza alcoolului si aceasta ar fi fost si principala cauza a divortului intentat de sotia sa, Mihaela. La fel si la club, fotbalistul are divergente cu staff-ul rapidist, pentru ca vine la antrenamente putin cam "afumat" si randamentul lui nu este cel dorit! Mai ales ca are o varsta si fizicul nu-l mai ajuta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate