Pandemia i-a provocat cea mai mare durere. Ramona Bădescu s-a confesat la Teo Show

Ramona Bădescu este prinsă în Italia. Aflată la Roma, vedeta cu origini românești a vorbit, la Teo Show, despre durerile sale.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Ramona Bădescu s-a deschis la Teo Show, pe Kanal D, și a vorbit despre cele mai arzătoare sentimente din viața sa. 

Vedeta TV spune că marele ei regret din perioada pandemiei este că nu a putut să își viziteze părinții și sp meargă la mormintele bunicilor.

„Îmi faci o surpriză și îmi aduci părinții? E primul Paște petrecut fără părinții mei. Nu doar fără ei, ci și foarte departe. Nici nu am putut să vin în țară și îmi pare rău că nu am ajuns la cimitir, la bunicii mei. Îmi dau seama, însă, că e situația e foarte grea în Italia”, a declarat Ramona Bădescu. 

Ramona Bădescu, donație pentru români

Ramona Bădescu, care este recent mămică, le-a dat sfaturi femeilor care sunt gravide în această perioadă. „Sperăm ca virusul să nu se transmită de la o persoană la alta. Situația e mult mai gravă în Lombardia. Noi stăm la Roma, dar asta nu înseamnă că suntem liniștiți.

Nu este adevărat că bebelușii nu pot fi afectați de COVID-19. Nu știm cum acționează acest virus. Până când oamenii nu vor fi verificați, situația nu se va rezolva.

Femeile însărcinate trebuie să stea în case, dacă au puțină febră trebuie să sune la autorități”.

Teo a dezvăluit că Ramona Bădescu nu și-a uitat semenii și a făcut o donație din Italia. 

„Nu am făcut nicio donație, a făcut-o băiețelul meu. A trimis niște măști. Au fost trimise primarului pentru că dânsa știe cui să i le dea, mai ales că medicii sunt cei care au nevoie”.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate