Pandispan de post cu banane - Gata in mai putin de o ora

Pandispan de post cu banane – pandispanul este de departe una dintre cele mai simple retete de desert. In plus, pentru multi dintre noi, pandispanul sau checul a fost fascinatia copilariei si e de inteles ca a ramas in continuare pe lista de prajituri preferate.

Marele avantaj al acestui pandispan de post e acela ca e foarte versatil, ca te lasa sa te joci cu formele si culorile si peste toate astea il poti prepara si in post.

Pentru un pandispan de post delicios si pufos incearca reteta ce urmeaza. Bananele inlocuiesc cu succes ouale si ajuta ca prajitura sa iasa moale si pufoasa.

Mod de preparare

3 banane (ar trebui sa obtii 220 grame piure de banane)

150 grame zahar

2 linguri grasime vegetala

80 ml lapte de soia

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies