Pandispan de post cu banane - Gata in mai putin de o ora

Pandispan de post cu banane – pandispanul este de departe una dintre cele mai simple retete de desert. In plus, pentru multi dintre noi, pandispanul sau checul a fost fascinatia copilariei si e de inteles ca a ramas in continuare pe lista de prajituri preferate.

Autor: Roxana Lupea

Marele avantaj al acestui pandispan de post e acela ca e foarte versatil, ca te lasa sa te joci cu formele si culorile si peste toate astea il poti prepara si in post.

Pentru un pandispan de post delicios si pufos incearca reteta ce urmeaza. Bananele inlocuiesc cu succes ouale si ajuta ca prajitura sa iasa moale si pufoasa.

Mod de preparare

3 banane (ar trebui sa obtii 220 grame piure de banane)

150 grame zahar

2 linguri grasime vegetala

80 ml lapte de soia

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla

Reteta originala de toba de acasa. Are gustul autentic romanesc

Dr. Virginia Faur ne da o reteta naturista. Cum se prepara antibioticul saracului

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi! Iată cum au fost surprinși carismaticii actori în spatele camerelor de filmat!

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

Andreea Marin, la un pas de a-și pierde viața din cauza depresiei! Vedeta a tras un semnal de alarmă, după ce și-a dat seama prin ce a trecut

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 3 „Bravo, ai Stil!”, se mută în casă nouă: ”Sunt mândră de această realizare”- VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies