PANICA! Alina Puscas, de urgenta la spital! Luata cu targa de la filmarile pentru Splash!

Simpatica vedeta de televiziune a trecut prin clipe de cosmar la filmarile pentru "Splash! Vedete la apa".

Distribuie pe:

fara descriereLa antrenamente, Alinei Puscas i s-a facut rau si a fost luata cu salvarea. Dusa la spitalul din Bacau, prezentatoarei ii spun medicii sa nu mai participe la emisiune, pentru ca are o contractura musculara puternica si un inceput de pneumonie.

fara descrierefara descriereAlina Puscas a revenit la filmari si, imediat dupa ce a sarit in bazin, a fost scoasa din nou pe brate din platou.

“După ce am sărit, mi s-au blocat iar mâinile. M-au văzut cei din producţie şi m-au scos din emisiune. La spital, mi s-a făcut glucoză intravenos şi s-a constatat că am tensiunea foarte crescută. Mi s-a spus că trebuie să renunţ la emisiune, că zece zile trebuie să urmez un tratament strict şi să nu fac nici cel mai mic efort, pentru ca organismul meu să-şi poată reveni. N-am mai păţit aşa ceva în viaţa mea. Medicul mi-a explicat că, pe fond de frică şi stres şi din cauza eliberării excesive de adrenalină, corpul pierde mai multe vitamine decât în orice altă situaţie. Eu nu am ştiut că frica şi adrenalina eliberată excesiv ard rapid mineralele din organism şi pot crea asemenea probleme... M-am tratat, acum sunt bine”,
a spus Alina Puscas pentru a1.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate