Stiri

Panică în Bihor! Un incendiu de proporţii a avut loc, iar mai multe persoane au fost evacuate

Un incendiu a avut loc în Bihor, noaptea trecută. Un atelier de tâmplărie din Salonta a luat foc.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Panică în Bihor! Un incendiu de proporţii a avut loc, iar mai multe persoane au fost evacuateicon photo

Duminică noaptea a avut loc un incendiu de proporţii la un atelier de tâmplărie din Salonta, judeţul Bihor. Focul a pornit de la anexele unei locuinţe. Zeci de pompieri au intervenit, pentru ca focul să nu se extindă mai mult, scrie ebihoreanul.ro.

Echipajele au venit din trei locaţii: Salonta, Tinca şi Oradea. Autorităţile spun că incendiul ar fi pornit în jurul orei 21:30. Mai multe persoane au fost evacuate. Acelaşi atelier ar mai fi ars în urmă cu şase ani, când focul pusese intenţionat.

"La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la un atelier de tâmplărie şi la o locuinţă, cu pericol de propagare la alte imobile situate în apropiere. În momentul de faţă, 27 de pompieri militari acţionează cu şapte autospeciale de lucru cu apă şi spumă", a declarat maiorul Camelia Roşca în momentul incendiului. 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune