Panică în lotul național de judo! Douăzeci și doi de sportivi au fost testați pozitiv cu COVID-19!

Douăzeci și doi de sportivi și membrii ai staff-ului lotului național de judo au fost depistați pozitiv cu virusul COVID-19

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Judo, imagine cu scop ilustrativ

În data de 22 septembrie, în localitățile Brașov și Cluj-Napoca, sportivii lotului național de judo au trecut prin noi testări pentru depisatrea posibilelor infecții cu COVID-19. Rezultatele s-au întors miercuri, însă numărul celor care au contractat virusul este alarmant: în prezent, 22 de sportivi sunt pozitivi.

În urma primelor testări, doar 16 băieți și o fată fuseseră depistați.

Citeste si: Schumacher poate să vorbească! Care a fost primul mesaj transmis către familie - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

În această seară (n.r. miercuri) au sosit testele făcute la Braşov, de băieţi şi la Cluj, de fete. Din loturile masculine, cei 16 depistaţi pozitiv iniţial au fost reconfirmaţi, în plus alţi trei sportivi au rezultate pozitive. Iar la fete, în afara cazului Elenei Stere, au mai fost depistate pozitiv alte două sportive din lotul de cadete. La senioare nu avem niciun caz pozitiv. În total sunt 19 băieţi şi 3 fete”, a declarat Eduard Zgorcea, directorul departamentului internațional din cadrul Federației Române de Judo, citat de gândul.ro

În prezent, sportivii din lotul masculin de judo se află la Spitalul CFR din Brașov, pentru că la momentul depistării lor se aflau în cantonament în Poiana Brașov.

Sportivii lotului de judo, sunt internați la Spitalul CFR din Brașov, întrucât se aflau în cantonament în stațiunea montană atunci când au fost testați.

Băieţii sunt la Spitalul CFR din Braşov, vor sta 48 de ore, să vadă cum se simt şi în funcţie de asta se va lua o decizie. Dar toţi se simt bine, nu au complicaţii, şi la băieţi, şi la fete”, a continuat Eduard Zgorcea.

Pe lângă sportivi, și trei membrii ai staff-ului lotului de judo au fost infectați cu COVID-19, printre care şi secretarul general al Federaţiei Române de Judo, Gheorghe Savu. 

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat, pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

SE TAIE în carne vie! Decizia drastică luată la scurt timp după alegeri: Să nu vă pară rău

Oana Zăvoranu, cel mai crunt atac la adresa unei vedete: „Ești complet penibilă și cam tâmpă. Toate ați fost așa urâte cu crăci?”

Cifre îngrijorătoare! Numărul cazurilor noi de coronavirus rămâne foarte mare. Record absolut de bolnavi în stare gravă la ATI

Bogdan Enescu, șeful Jandarmeriei Române, audiat la DNA. E acuzat că a încasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare. „Nu vreau să ascund adevărul”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies