Panică înainte de nunta Adelinei Pestrițu! Organizatorii au dărâmat tavanul salonului în care are loc EVENIMENTUL ANULUI. Ce s-a întâmplat! | EXCLUSIV

Adelina Pestrițu va fi mireasă sâmbătă, și nu orice mireasă, ci "mireasa anului". Aceasta pentru că nunta ei a fost desemnată, deja, "Nunta anului 2019".

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriere


In articol:

Adelina Pestrițu face nuntă sâmbătă, eveniment care se anunță, de departe, "Nunta anului 2019". Frumoasa Brunetă, care s-a căsătorit de curând cu alesul inimii ei, Virgil Șteblea, cel alături de care a și înfăptuit minunea, cea mai mare realizare a vieții ei, micuța Zenaida.

Ei bine, toată această poveste de iubire nu putea fi completă fără o nuntă ca-n povești, așa că aceasta va avea loc sâmbătă, 20 iulie. Va fi o nuntă ca-n basme, cu ținute de vis, surprize pentru invitați și multe momente emoționante.

fara descriere

Adelina a supravegheat îndeaproape absolut toate etapele pregătirilor pentru marele eveniment, pentru a se asigura că totul va ieși perfect. Potrivit unor surse de la localul la care se va petrecere evenimentul, Aristocrat din Pipera, proprietarii au fost nevoiți să accepte, de dragul celebrei viitoare mirese, distrugerea tavanului din salonul în care se vor distra invitații.

fara descriere
fara descriere

Nu de alta, dar miresica a ținut morțis la un anumit tip de aranjament special care nu putea fi altfel montat decat prin ancorare din tavan. Așa că i-au făcut pe plac, chiar dacă asta i-a băgat la cheltuieli serioase, în condițiile în care salonul abia fusese renovat.

Elena Gheorghe și Maria Dragomiroiu, două dintre artistele care vor întreține atmosfera la petrecere

fara descriere
fara descriere

Evenimentul de sâmbătă se anunță a fi unul cu totul și cu totul special, în condițiile în care la el și-au anunțat participarea sute de invitați. Dincolo de mâncărurile alese și de băuturile fine, WOWbiz.ro a reușit să afle, în exclusivitate, de la persoane din anturajul echipei de organizare, că nuntașii vor fi distrați de două vedete de renume: Elena Gheorghe si Maria Dragomiriu. Însă, sursele noastre ne-au dezvăluit că, pe lângă aceste două nume sonore, și alți artiști vor urca pe scena evenimentului, însă numele acestora este, momantan, strict secret!

Adelina Pestrițu s-a căsătorit! Cum arată invitația la nuntă pentru domnișoara de onoare

Pe invitația la nuntă pentru domnișoara de onoare, în stânga versurilor, două fete care se țin în brațe, de șolduri, una îmbrăcată în roz, iar alta în alb, fapt ce simbolizează prezența domnișoarei de onoare lângă mireasă.

fara descriere

”Draga mea Anca, știi că-n curând
Verighetă voi purta. 
Mi-a trecut asta prin gând
Și vreau să te rog ceva

Vreau 6 fete cu mine
Ce tot timpul mă susțin. 
La altar pentru a mă ține
Dacă fug, plâng sau leșin :)

De-asta eu am pentru tine
O solemnă întrebare: 
N-ai vrea să stai lângă mine
Domnișoară de onoare?”

Adelina Pestrițu s-a căsătorit! Cum arată invitația la nuntă pentru cavalerul de onoare

Invitația lui Virgil Șteblea pentru cavalerul de onoare este diferită de cea a Adelinei Pestrițu pentru domnișoara de onoare. Astfel că Virgil a ales un scris de tipar, iar imaginea care apare pe invitație înfățișează un bărbat îmbrăcat într-un costum elegant.

fara descriere

Mi-ești prieten, știi precis
Ce-o să mi se-ntâmple mie:
Da, din vară m-am decis
Să renunț la burlăcie.

Și te-aștept cu bucurie,
Lângă mine vreau să fii, 
C-apoi, dacă am soție,
Nu știu cât voi mai ieși

Sincer, îmi vei mulțumi
Pentru ceea ce-o să-ți cer: 
Ești așa drăguț să-mi fii
De onoare, cavaler?”

Citeste si: Adelina Pestrițu, primele imagini de la petrecerea burlăcițelor

Citeste si: Adelina Pestrițu, de nerecunoscut! Cum arată după ce și-a mărit buzele

Citeste si: Bucurie fără margini pentru Adelina Pestriţu! Vedeta, din nou mămică! "Minunat" EXCLUSV!

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit pe 3 iulie, la primăria sectorului 1 din Capitală, doar în prezența nașilor. Ceremonia a fost una restrînsă, Adelina dorind să se păstreze pentru marele eveniment de pe 20 iulie, când va îmbrăca nu una, ci două rochii de mireasă absolut spectaculoase, una la biserica, iar cealaltă la local.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate