Panica la nunta lui Razvan Popescu! Imagini exclusive cu mireasa omului de radio in momentul in care a fost furata si dusa cu barca pe lac!

Ieri, Razvan Popescu s-a casatorit religios cu Angela, la o biserica din Balotesti, apoi, felicitarile, masa si dansul s-au tinut la un restaurant de fite din Cernica.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereRazvan Popescu s-a casatorit cu AngelaEvenimentul a avut si MC, in persoana prietenului si colegului sau de la RadioZU, Flick, iar programul artistic a fost asigurat de Mirela Boureanu-Vaida, Carmen Serban, Cornel Palade si Romica Tociu.

fara descriereFlick i-a fost MC la nuntaMomentul cel mai amuzant al serii a fost de departe furtul miresei! Angela a fost “capturata” de gasca “Williams”, un grup de baietii mai “nebunatici”, prietenii de-ai cuplului, si dusa cu barca pe lacul din apropiere, spre disperarea mirelui ,care nu mai stia ce sa faca atunci cand a vazut ca nevasta a disparut de la nunta.

fara descriereMireasa, furata de gasca "Williams"Dupa cateva momente de panica, Razvan Popescu si nasul Dan Negru au inceput negocierile pentru recuperarea miresei. Tratativele au fost facute la sange si , intr-un final, mirele si-a rascumparat aleasa inimii cu un carut mare de supermarket plin cu sticle de vin!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate