PANICA la o sectie de politie din Bacau! Un agent s-a baricadat in birou, amenintand ca se omoara

Scene de groază într-o secţie de politie din judeţul Bacau. Un agent s-a baricadat în birou şi a ameninţat că se omoară cu pistolul din dotare pentru că nu mai face faţă presiunilor şefilor. O echipă de negociatori, mascaţii şi inspectorul şef al Poliţiei Bacău l-au convins pe agent să renunţe la protestul extrem după ore bune.

Distribuie pe:

fara descriereAgentul de poliţie a reuşit să-şi supere şefii după ce a îndrăznit să ridice mai multe permise şi să amendeze cunoscuţi ai unor persoane importante din Moineşti. Acesta a fost ameninţat că va fi dat afară şi totodată i s-a retras dreptul de a mai lucra pe linie rutieră.

Pentru că nu a mai făcut faţă presiunilor, agentul a vrut să atragă atenţia asupra abuzurilor care se comit la Poliţia din Moineşti. El s-a baricadat în biroul său şi pentru că avea asupra sa pistolul din dotare a ameninţat că se omoară. Totodată a cerut să vorbească cu şeful IJP Bacău.

Inspectorul s-a deplasat la faţa locului, însoţit de o dubă de mascaţi, dar şi de psihologul instituţiei. După ore bune, agentul de poliţie a fost convins să renunţe la gestul său.

Acum el este în concediu de odihnă, dar presiunile asupra sa continuă. Omul a fost din nou ameninţat că va fi dat afară şi i s-a sugerat chiar să se pensioneze.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate