Panica la Palat! Sultana Hurrem: “N-o sa permit sa mori inaintea mea, Suleyman!” Vezi diseara la Kanal D, de la 20.00, ce se intampla in cel mai urmarit serial!

Dramele si rasturnarile de situatie se precipita in acest nou episod al serialului “Suleyman Magnificul- sub domnia iubirii”. Sultanul Suleyman este grav bolnav, motiv pentru care atat dusmanii cat si cei care il iubesc se asteapta la un deznodamant tragic.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereHurrem e coplesita de durere si ingrijorata de faptul ca, in cazul mortii Sultanului, Mustafa va urca, conform uzantelor,  pe tron. Acesta este deja chemat la Palat pentru a prelua puterea in cazul decesului tatalui sau.  “N-o sa permit sa mori inaintea mea, Suleyman!” - strigatul disperat al lui Hurrem rasuna in palatul cuprins de panica.

fara descriereCaptiv intre viata si moarte, Suleyman inteteste fara voia lui conflictele din interiorul propriei familii.  Printul Selim  este prins intr-o ambuscada; are o prima confruntare frontala cu ienicerii si realizeaza ca acestia ii sunt fideli lui Mustafa si ca preluarea puterii va fi o misiune extrem de dificila.

fara descriereCum va decurge intalnirea dintre rivali si ce se va intampla cu Suleyman,  aflati urmarind in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D, un nou episod din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate