Stiri

Panică la stația de metrou Dristor! O garnitură a luat foc și nu se exclude o posibilă sinucidere

A fost panică la stația de Metrou Dristor, după ce a ieșit fum de la o garnitură. Nu se exclude posibilitatea unei sinucideri.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Călătorii au fost evacuați, luni dimineață, de la stația de metrou Dristor, dintr-o garnitură din care ieșea fum, informează reprezentanții ISU București-Ilfov. Garnitura a fost tractată fără probleme, relatează Mediafax.

Citeste si: Tragedie în miez de noapte. A murit Cristina Cojocaru în cumplitul accident din Târgu Jiu

Călătorii au fost evacuați dintr-o garnitură de metrou din care ieșea fum, informează ISU București-Ilfov. Garnitura se afla la stația de metrou Dristor, ulterior aceasta fiind tractată la depou, fără probleme. Potrivit sursei citate, nu a existat apel la 112 pentru acest incident.

Citeste si: Ultimă oră: un tramvai a deraiat în Capitală. Circulația e blocată

Călătorii din celelalte stații de pe magistrala 1 au fost informați de către reprezentanții METROREX că circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unor defecțiuni tehnice.

Ar fi vorba de două incidente, unul fiind soldat cu o posibilă sinucidere. În aceste momente (aproximativ ora 09:00) se încearcă oprirea electricității pe culoarele de mers, iar anchetatorii și cei de la SMURD să stabilească cauza unei posibile tentative de suicid, conform știripesurse.ro.

Sursă

Galerie foto