Panică la stația de metrou Dristor! O garnitură a luat foc și nu se exclude o posibilă sinucidere

A fost panică la stația de Metrou Dristor, după ce a ieșit fum de la o garnitură. Nu se exclude posibilitatea unei sinucideri.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Călătorii au fost evacuați, luni dimineață, de la stația de metrou Dristor, dintr-o garnitură din care ieșea fum, informează reprezentanții ISU București-Ilfov. Garnitura a fost tractată fără probleme, relatează Mediafax.

Citeste si: Tragedie în miez de noapte. A murit Cristina Cojocaru în cumplitul accident din Târgu Jiu

Călătorii au fost evacuați dintr-o garnitură de metrou din care ieșea fum, informează ISU București-Ilfov. Garnitura se afla la stația de metrou Dristor, ulterior aceasta fiind tractată la depou, fără probleme. Potrivit sursei citate, nu a existat apel la 112 pentru acest incident.

Citeste si: Ultimă oră: un tramvai a deraiat în Capitală. Circulația e blocată

Călătorii din celelalte stații de pe magistrala 1 au fost informați de către reprezentanții METROREX că circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unor defecțiuni tehnice.

Ar fi vorba de două incidente, unul fiind soldat cu o posibilă sinucidere. În aceste momente (aproximativ ora 09:00) se încearcă oprirea electricității pe culoarele de mers, iar anchetatorii și cei de la SMURD să stabilească cauza unei posibile tentative de suicid, conform știripesurse.ro.

Sursă

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate