Panica pe sosele! Meteorologii anunta COD GALBEN de polei! Vezi zonele vizate!

ANM a emis o avertizare meteo de vreme rea, cel mai important fenomen semnalat fiind poleiul.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAdministratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de precipitatii mixte ce depun polei pentru mai multe judete.

Intre orele 09:00 si 11:00, local in judetul Sibiu, drumurile nationale si europene, este cod galben de polei.

Intre orele 08:00 si 10:00, local in judetul Mures, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Tarnaveni, se va semnala depunere de polei.

Intre orele 08:00 si 11:00, local in judetul Cluj, inclusiv municipiul Huedin, vom avea ploaie care depune polei, ceata – vizibilitate scazuta local sub 200 m.

Intre orele  07:00 si 10:00, local in judetul Brasov, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiile Brasov si Fagaras local in judetul Covasna, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Sfantu Gheorghe local in judetul Harghita, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Miercurea Ciuc, se va semnala depunere de polei.

Intre orele 09:00 si 12.00, local in judetele Valcea, Dolj, inclusiv municipiile Rm. Valcea si Craiova, pe arii restranse in judetul Olt, inclusiv municipiul Slatina si drumurile nationale si europene aferente, se vor semnala precipitatii mixte care depun polei.

De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca in perioada 29 noiembrie, ora 20 - 30 noiembrie, ora 10 va ninge temporar in zona Carpatilor Orientali, in sudul Moldovei si in cea mai mare parte a Dobrogei si Munteniei (inclusiv municipiul Bucuresti).

Stratul de zapada depus va masura local 5...7 cm, iar vantul va sufla moderat, cu rafale de 30...40 km/h.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate