Panica pentru Dana Rogoz: "Sper sa nu ajung cu piciorul in ghips, ar fi penibil..."

Dana Rogoz s-a accidentat in casa intr-un mod in care fiecare dintre noi a facut-o cel putin o data in viata.

Distribuie pe:

fara descriereBlonda s-a lovit cu degetul mic de canapea si durerile au fost insuportabile. Ba mai mult, degetul ei este acum umflat si prezentatoarea TV se teme sa nu fie rupt.

"Am avut parte din nou de ceva peripetii. Nu stiu cum se face dar ma lovesc foarte des la picioare….stiti deja asta. Azi, ma grabeam foarte tare sa ies din casa si, incercand sa feresc cainele pe o parte si scaunul bebelusului de cealalta parte, am reusit performanta sa ma lovesc destul de tare de canapea la degetul mic de la piciorul stang. Stiu, suna penibil, dar cred ca toata lumea a trecut prin asta. Stiti ca durerea este nemiloasa. De fiecare data cand patesc asta ma gandesc ca degetul mic de la picior nu pare sa aiba alt rost decat acela de a fi lovit de cine stie ce obiecte de prin casa.

Am iesit din casa schiopatanad, am mers la Teo invitata in emisiune, m-am oprit pe drum cand deja incepea sa cada lumina pentru a face pozele de mai sus si abia cand am ajuns acasa am constatat ca s-a umflat destul de tare. Acum stau cu o punga de gheata pe el si ma rog sa nu trebuiasca sa merg la doctor… Sper sa nu ajung cu piciorul in ghips, ar fi penibil"
a scris Dana Rogoz pe blog.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate