Vedete

Panica pentru Mihaela Tatu! Vedeta si-a pierdut cel mai bun prieten, pe Gore: "Obosise si statea in fata unei porti. L-am cautat vreo 3 ore!"

Mihaela Tatu tine enorm la cainele ei, Gore, de 11 ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Panica pentru Mihaela Tatu! Vedeta si-a pierdut cel mai bun prieten, pe Gore: "Obosise si statea in fata unei porti. L-am cautat vreo 3 ore!"icon photo

Speaker motivational, fosta prezentatoare Mihaela Tatu (55 de ani) nu este casatorita, dar are in cainele Gore un prieten de nadejde. De 11 ani alaturi de stapana lui, Gore i-a dat zilele trecute mari emotii vedetei, ratacindu-se prin Oradea, orasul de adoptie al Mihaelei Tatu.

Dupa cateva ore de cautari, Tatu a postat un mesaj prin care anunta ca si-a gasit patrupedul. "Obosise şi stătea în faţa unei porţi. L-am căutat vreo 3 ore!", a notat Tatu, care a remarcat si faptul ca exact acum 5 ani patise acelasi lucru cu Gore. 

 

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune