Panică printre maneliști! Un producător și un artist, bolnavi de COVID

Panică printre maneliști! Un producător și un artist, bolnavi de COVID! Răspândirea coronavirusului pare să nu ierte pe nimeni, iar acum, susțin surse bine informate, lumea manelelor a început să se cutremure după ultimele vești legate de îmbolvăviri

Distribuie pe:

Autor: R.C.M.

fara descriere


In articol:

Panică printre maneliști! Un producător și un artist, bolnavi de COVID! Răspândirea coronavirusului pare să nu ierte pe nimeni, iar acum, susțin surse bine informate, lumea manelelor a început să se cutremure după ultimele vești legate de îmbolvăviri Mai exact, de câteva zile, în lumea manelelor circulă zvobnul că doi dintre cei mai cunoscuți artiști din domeniu, un producător celebru care a lucrat, de curând, cu Florin Salam, Tzancă Uraganul sau Carmen de la Sălciua, și un cântăreț cu nenumărate colaborări, s-ar fi îmbolnăvit de coronavirus.

Citeste si: Număr uriaș de infectări cu COVID-19 raportat astăzi! Care este noul bilanț?

Citeste si: S-a aflat abia acum! O nouă vedetă de la ”Te cunosc de undeva” a fost infectată cu COVID-19! Totul s-a ținut în mare secret

Citeste si: Aceasta este "zona roșie" din România. Focarul de coronavirus, în 4 județe și Capitala

”Am înțeles că S. (vom proteja, din motive obiective identitatea celor doi bolnavi de COVID-19, n. red.) este la spital și la fel și producătorul N. Nu știu dacă au vreo formă gravă, sper că nu, sper să fie asimptomatici și să se facă bine repede”, ne-a spus, în exclusivitate, o sursă bine informată din lumea manelelor.

fara descriere

Mai mult decât atât, susține sursa noastră, cei doi au avut, în ultima perioadă, o viață extrem de activă în plan muzical, colaborând îndeaproape cu Florin Salam, chiar în perioada în care, deja, părea să nu se simtă prea bine. ”Mai mulți colaboratori ai producătorului N. vor merge la medic, vor să își facă teste de coronavirus, sunt speriați că ar putea fi acum bolnavi, că își pot îmbolnăvi familiile. Nimeni nu are curaj să vorbească pentru că se tem că nu vor mai putea lucra cu el dacă îl supără, dar sunt speriați”, ne-a mai spus sursa citată.

 

Panică printre maneliști! Un producător și un artist, bolnavi de COVID! Care este situația actuală în România?

641 noi cazuri de infectare cu Covid-19 au fost declarate pe 15 iulie, potrivit Ministerului Sănătății, după un număr - record de teste (18.440). Tot pe 15 iulie au fost declarate 21 de decese ale unor cetățeni infectați cu Covid-19, ducând bilanțul victimelor la 1952. De remarcat că unul  dintre decedați avea vârsta cuprinsă în intervalul 20-29 de ani, dar avea boli cronice.

fara descriere

Până pe 15 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 34226 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24155 au fost externate, dintre care 22049 de pacienți vindecați și 2106 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Totodată, până în prezent, 727 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate