Vedete

Pantronii clubului Colectiv, din nou în mijlocul unui scandal! Ce se întâmplă cu aceştia

Patronii clubului Colectiv, în care au murit 64 de persoane, în noaptea de 30 octombrie, în urma unui incendiu pornit de la artificii, sunt din nou în centrul unui scandal.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.Pantronii clubului Colectiv, din nou în mijlocul unui scandal! Ce se întâmplă cu aceştia


Mai exact, aceştia sunt acuzaţi de reprezentanţii unei firme care distribuie băuturi alcoolice că nu au achitat marfa pe care o aveau în depozit în seara cu pricina.

Compania a solicitat ca administratorii Clubului Colectiv să achite urgent o datorie de peste 7.000 de lei, iar instanţa i-a dat câştig de cauză încă de la primul termen:  "Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta S.C. BERE BAUTURI BUCURESTI S.A., în contradictoriu cu pârâta S.C. COLECTIV CLUB S.R.L. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 7.212,41 reprezentând contravaloare mărfuri livrate. Obligă pârâta la plata dobânzii legale calculate asupra debitului principal, de la scadenţă şi până la plata efectivă. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, respectiv taxă judiciară de timbru. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare", au decis magistraţii.
 


Pe 30 octombrie 2015, formaţia rock Goodbye to Gravity a susţinut un concert în clubul Colectiv. La scurt timp, însă, după ce au urcat pe scenă, a izbucnit un incendiu în care au murit 64 de persoane. Alte peste 160 au fost rănite.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune