Papa în România 2019. Cine este singura femeie pe care Papa Francisc a iubit-o

Papa în România 2019. Pe cine a cerut Papa Francisc de soție, înainte de a deveni preot. Ea este femeia care l-a refuzat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Papa în România 2019 . Înainte de a deveni preot și mai târziu Papa F

Citeste si: Doliu la „Românii au talent”! O concurentă a fost ucisă

rancisc, liderul bisericii catolice a iubit nebunește o tânără. Refuzul ei de a se căsători cu el l-a mânat pe drumul preoției.

Numele ei este Amalia Damonte și a fost cerută în căsătorie de Papa Francisc, pe când ea avea numai 12 ani. Atunci, Jorge Mario Bergoglio, devenit mai târziu Papa Francisc, a decis să îi scrie Amaliei, prietena sa cea mai bună, un bilet. În bilet i-a precizat că, dacă nu se va căsători cu el, atunci va deveni preot.

Citeste si: EXCLUSIV. Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă! Ce apare pe plic

Citeste si: Andreea Bănică, momente cumplite: „S-a aruncat în piscină si a ieșit cu sânge pe față”

Părinții Amaliei au găsit biletul și s-au înfuriat. I-au interzis să mai vorbească cu Jose și tatăl i-a dat fiicei o palmă, pentru că a îndrăznit să îi răspundă la bilet.

Aveam 12-13 ani, nu mai mult. Era minunat, era un băiat așa drăguț. Și într-o zi mi-a trimis o scrisoare care m-a costat o palmă peste față de la tatăl meu. Spunea că vrea să ne căsătorim și va cumpăra o casă albă să locuim în ea. Mi-a scris exact așa că dacă nu voi spune da, atunci el se va face preot. Norocul lui că am spus NU’, a povestit pentru Daily Mail, Amalia, acum în vârstă de 81 de ani.

Papa în România 2019. Papa Francisc a iubit o singură femeie

Femeia locuiește la patru case de locuința în care a copilărit Papa Francisc.

Nu l-am mai văzut de atunci, părinții mei au avut grijă să mă țină departe de el și a făcut tot ce era posibil pentru a ne despărți’, a mai spus Amalia, precizând: „Nu am nimic de ascuns, era ceva între copii și total pur. Cred că m-a cerut în căsătorie pentru că voia să urmeze exemplul pe care îl vedea acasă și voia să-și facă o familie. Dacă eram îndrăgostită? La vârsta aceea nu știam ce e dragostea. Eram prea mică”, a mai spus femeia.

„Am înlemnit în fața televizorului. Nu mi-a venit să cred că Jorge a devenit Papa’, a mai declarat femeia, imediat după ce acesta a fost ales Suveran Pontif.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate