Papa în România 2019. Un student de 22 de ani, mesaj emoționant pentru Papa Francisc! ”Fac efortul să nu îmi fie ruşine şi nici teamă”

Papa Francisc a rămas impresionat astăzi, după ce un student de 22 de ani i-a transmis un mesaj emoționant! Despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Papa Francisc a mers astăzi în Iași, pentru a se întâlni cu pelerinii care L-au așteptat ore întregi în ploaia torențială! Mai mult decât atât, la Iași, Papa Francisc a fost așteptat cu sufletul la gură și de către un student în vârstă de 22 de ani, Eduard, student al Facultății de Informatică, care a dorit să rostească câteva cuvinte.

Citeste si: Papa în România 2019. Mii de pelerini așteaptă în ploaia torențială sosirea Papei Francisc la Iași!

„De multe ori ne-aţi cerut să nu ezităm să învăţăm de la cei mai în vârstă. De aceea în seara aceasta am dorit să fim împreună cu părinţii şi bunicii noştri. Îmi doresc să mă pot realiza în ţara mea fără să îmi caut împlinirea în alte colţuri ale lumii. Ne-aţi spus că suntem prezentul, dar nu întâlnim mereu aceeaşi atitudine, în multe contexte suntem daţi la o parte, iar aceste lucruri ne descurajează şi nu de multe ori ne închidem în noi. La facultate şi la locul de muncă fac efortul să nu îmi fie ruşine şi nici teamă să îmi mărturisesc credinţa”, a spus Eduard, conform Libertatea.

Citeste si: Papa în România 2019. Cine este singura femeie pe care Papa Francisc a iubit-o

Citeste si: PAPA ÎN ROMÂNIA 2019! Legătura incredibilă dintre Papa Francisc și Cluj!

Papa Francisc i-a răspuns tânărului student: „Monseniorul Petru, ca un bun şi mândru tată de familie, prezentându-vă, v-a îmbrăţişat pe toţi cu cuvintele sale, şi ai confirmat-o tu, Eduard, când ne spuneai că această întâlnire nu vrea să fie doar pentru tineri, sau doar pentru adulţi, sau pentru alţii, dar aţi dorit ca „în această seară să fie împreună cu noi părinţii noştri şi bunicii noştri”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate