„Păpușa umană Ken” și-a schimbat sexul! Cum arată acum, după ce și-a îndeplinit visul și ce nume și-a ales

„Păpușa umană Ken” a hotărât să facă o schimbare de mari proporții în viața sa și și-a făcut o operație de schimbare a sexului.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Excentricul Rodrigo Alves, bărbatul denumit „păpușa umană” a făcut o ședință foto prin care a anunțat că a devenit femeie și se simte foarte bine în pielea ei. 

Citeste si: Doi polițiști au fost filmați în timp ce întrețineau relații intime în mașina! Se aflau în timpul serviciului

Citeste si: Primele imagini de la prăbușirea avionului ucrainean din Teheran! 176 de persoane au murit, iar iranienii refuză să ofere informații cruciale

Citeste si: Un bebeluș lăsat de părinți pe balcon, găsit fără viață! Părinții l-au pus "să doarmă la aer curat", dar a murit de frig

„Păpușa umană Ken” și-a schimbat sexul! Cum arată acum, după ce și-a îndeplinit visul și ce nume și-a ales

Femeia în vârstă de 36 de ani a poyat în mai multe ținute care îi scot perfect în evidență noile forme.

„Este voința lui Dumnezeu ca eu să fiu femeie. Simt că El a vrut să mă folosească pe mine ca un instrument care să îi învețe pe alții cum este să fii transsexual.”, a declarat Rodrigo Alves, potrivit Daily Mail.

fara descriere

Alves este un fanatic al operațiilor estetice și a ajuns să cheltuiască peste 600 de mii de lire sterline pe intervențiiloe chirugicale. Bărbatul care acum a devenit femeie a spus că este o dorință care s-a născut încă de la o vârstă mai fragedă.

fara descriere

„Când eram mică, iubeam păpușile și rochile și simțeam că sunt o fetiță, dar habar n-avean ce înseamnă să fii trans. Acum este ceva mult mai înțeles. Am cheltuit sute de mii de dolari pe bicepși și pătrățele false, dar simțeam că eșuasem ca bărbat. Nu eram cine se presupunea că trebuie să fiu”, a mai spus Alves.

Următorul pas în trnasormarea sa este schimbarea numelui în buletin, pe care încă nu l-a dezvăluit, însă a declarat că a folosit numele Jessica pentru alter-egoul ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate