LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Paracetamolul se găsește din ce în ce mai greu în farmaciile din România. În ce condiții se poate lua

Paracetamolul este un medicament la mare căutare, motiv pentru care a fost raționalizat în toate farmaciile din România.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere


In articol:

Paracetamolul va fi raţionalizat în farmacii după ce vânzările la acest medicament s-au dublat în ultimele zile. Colegiul Farmaciștilor a cerut să nu fie vândute mai mult de două cutii de persoană.

Paracetamolul se găsește din ce în ce mai greu în farmaciile din România. În ce condiții se poate lua

S-au dublat vânzările după ce în spațiul public au ciruclat diverse informații potrivit cărora acest medicament este folosit în tratarea covid-19.

Citeste si: Sute de mii de contracte de muncă au fost suspendate. Anunțul Ministerului Muncii

Riscurile pentru sănătate sunt foarte mari, avertizează specialiştii, în condițiile în care tratarea noului coronavirus se face doar după scheme oficiale, bine calculate și stabilite. Altfel, riscăm să ne punem sănătatea în pericol.

Citeste si: Criză de paracetamol în farmaciile din România

De asemenea, preşedintele Colegiului Farmacistilor spune că stocuri de paracetamol există la nivel de farmacii și depozite, însă, în condiții de consum exagerat, există pericolul de a rămâne cu pauze în aprovizionare și nu se dorește acest lucru.

Citeste si: Ministerul Sănătății a făcut anunțul. Ce trebuie să faci cu produsele ambalate în carton sau plastic după ce ajungi acasă?


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate