Paradisul în care Bianca Drăgușanu stă în carantină cu Alex Bodi! Vedeta a plecat la vila din Mediaș a fostului soț! Imaginile sunt concludente

Bianca Drăgușanu a decis să stea în casă în timpul autoizolării, dar nu în orice casă, ci în vila lui Alex Bodi de la Mediaș

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă în relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! După un divorț rapid și dur, plin de agresiuni verbale și fizice, urmate de o citație și un proces la judecătorie, ca să nu mai vorbim de rufe murdare spălate în public de afacerist, printre care acuze de luare de medicamente și suicid, acum, în cuplu curge numai lapte și miere. Nici urmă de Daria Radionova sau alte femei, de scandaluri uriașe, toate s-au șters cu buretele, din momentul în care Bodi a ales să se urce în privet jet și să vină direct de la Londra la ușa fostei neveste. Mai mult decât atât, cei doi par a se iubi mai mult ca niciodată, astfel că, au luat în calcul varianta unui nou mariaj.

fara descriere

Bianca și Bodi fac din nou nuntă? ”Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”

Săptămâna trecută, la Teo Show, Bianca și Bodi au apărut împreună, și chiar au vorbit de un nou mariaj! ”Urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Eu am nevoie să am din nou încredere în ceea ce face, nu ceea ce spune. În momentul ăsta suntem la stadiul în care vrem să contruim”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, completată de Bodi, care a recunoscut că el a făcut primul pas spre împăcare. Fosta prezentatoare a acceptat cu o singură condiție, și anume, să semneze un contract de confidențialitate.

fara descriere
”Încă sunt supărată pe el. N-am fost noi împotriva lumii, am fost unul împotriva celuilalt”, a declarat Bianca, referindu-se la poza pe care fostul ei soț o postase pe Instagram cu acest mesaj, în plus, a lăsat să se înțeleagă că Alex Bodi are ceva de muncit pentru a reface legătura lor, în special pe parte sufletească.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu e asaltat de oameni care îi cer bani cu împrumut în timpul pandemiei de coronavirus: “Starea de urgență m-a afectat și pe mine, a trebuit să-mi închid mai multe cazinouri”

Citeste si: Daria Radionova, trasă într-o „poveste murdară” de Bianca Drăgușanu. Frumoasa șatenă este în război cu fosta prezentatoare TV

 

fara descriere

Bianca Drăgușanu stă în carantină în vila lui Alex Bodi de la 

Și totuși este multă iubire la mijloc, căci, din ultimele informații, se pare că foștii soți sunt nedespărțiți de zile bune. Surse apropiate lor susțin că Bianca Drăgușanu stă în carantină în vila lui Alex Bodi de la Mediaș, proprietate ce seamănă foarte bine cu un colț de Paradis. Casa, construită acum doi ani, are etaj și mansardă, toată mobilată după ultima fiță, cu șemineu și sală de sport, o curte uriaşă, piscină și un garaj în care intră cele şase maşini de lux.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate