Paranghelie cu transsexuali într-o mahala din România. Bărbații deveniți femei, show lasciv pe manele. Imaginile devenite virale în 2019

Un grup de transsexuali s-au filmat în timp ce se unduiau pe ritmuri de manele.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un videoclip publicat recent pe Facebook a devenit în scurt timp viral. În doar câteva zile imaginile au strâns zeci de mii de vizualizări și a fost redistribuit de peste o sută de ori de internauții.

În imagini pot fi văzute mai multe persoane care sărbătoresc pe ritmuri de manele. Mai mulți transsexuali îți unuduiesc șoldurile pe melodia lui Nicolae Guță și încearcă să-și scoată în evidență siluetele de femei. S-au născut bărbați, dar au simțit că sunt prinși în trupuri nepotrivite așa că au decis să-și schimbe viața și să devină doamne. Cu păr lung, sâni mari și mișcări lascive, ele au dansat la petrecerea desfășurată în aer liber și au filmat totul.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a unei ieșence: „Sunt căsătorită de 10 ani, am un băiețel de 8 luni, un copil dorit, însă după naștere soțul meu s-a schimbat radical”

Iamginile surprinse la paranghelie au scăpat pe net și au făcut deliciul internauților, mai ales că, în afară de trassexuali, nimeni nu mai dansa. În jur erau zeci de spectatori, mulți dintre ei fiind copii, dar cu toții asistau fără să se implice direct.

„Ăia sunt bărbați, sau mie se pare mie? Oricum lipsește ceva”, a scris un internaut. „Aoleu, la ce m-am uitat?!”, a scris altul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: