Paranghelie maxima! Sa plangi sau sa razi? Florin Salam, ingenunchiat in fata lui Adrian Copilul Minune! S-a aplecat sa-i sarute mana! Vezi imaginea care te va lasa fara cuvinte

Florin Salam si Adrian Copilul Minune sunt prieteni la catarama si nu de putine ori si-au dat dedicatii fara numar. Cei doi au fost surprinsi intr-un moment emotionant, iar imaginea cu pricina a fost trimisa de catre cititorii WOWbiz.ro pe adresa de mail [email protected]

Distribuie pe:

fara descriere

In imaginea respectiva, interpretii apar intr-o ipostaza extrem de haioasa. Aflati in studio, in timp ce Minune fredona o melodie, Florin Salam se apleaca si ii saruta mana in semn de respect.

Desigur, toata scena a fost facuta de amuzament, dupa mai multe ore de munca, in conditiile in care cei doi sunt recunoscuti pentru glumele pe care le fac.

Se cunosc de ani de zile si se numara printre cei mai apreciati interpreti de manele si muzica lautareasca de pe plaiurile noastre. Mai mult, pentru ca sunt prieteni la catarama, in urma cu cativa ani, Adrian Minune si consoarta lui i-au nasit pe Florin Salam si regretata lui sotie.

Chiar si dupa disparitia Stefaniei, care a murit din cauza unei tumori, Florin si Adrian au ramas in relatii foarte bune. Cei doi petrec multe ore in studio si se ajuta reciproc. “Eu i-am pus cununiile pe cap! E fratele meu. Legatura asta nu poate fi rupta oricum”, spunea Adrian in emisiunea WOWbiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate