Parastasul Regelui Mihai, la Curtea de Argeş! Când va avea loc

Parastasul Regelui Mihai va avea loc peste câteva zile, la Curtea de Argeş, acolo unde este mormântul acestuia.

Autor: A.V.

Pe data de 5 decembrie va avea loc parastasul Regelui Mihai I al României, la Curtea de Argeş. Parastasul se va ţine la ora 12:00, informează Realitatea de Argeş. Slujba va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală a Mânăstirii Curtea de Argeş.

La parastas vor participa Principesa Margareta, custodele coroanei, şi principele Radu, Principesa Elena şi Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia şi ASR Principesa Maria.

„Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu, vor lua parte, miercuri, 5 decembrie 2018, la Curtea de Argeş, la ora 12, la parastasul Regelui Mihai I al României, la împlinirea unui an de la trecerea la cele veşnice. Alături de Majestatea Sa se vor afla ASR Principesa Elena şi soţul ei, ES dl Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia şi ASR Principesa Maria.
Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală a Mânăstirii Curtea de Argeş. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale. Toţi cei care doresc să ia parte sunt bineveniţi. Rugăciunea de la mormânt se va desfăşura privat, doar în prezenţa Familiei Regale”
, a transmis Casa Regală.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tânărul din Ploieşti, care şi-a maltratat iubita, a fost un elev bun până a ajuns la liceu! Ce s-a întâmplat cu el în ultimii ani

Cresc salariile! Noul ministru al Muncii a făcut anunţul: Va intra în vigoare de la 1 ianuarie

Tragedie în presă! A murit fotoreporterul Aurel Neagu

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies