Pare un bebelus ca oricare altul, insa povestea lui este UNICA. "E primul copil care s-a nascut asa!"

Freddie este primul baietel din Marea Britanie care s-a nascut prin fertilizare in vitro, datorita unui tratament inedit.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereIsabelle si Stephen au fost de acord sa accepte o metoda moderna de tratament, care sa le mareasca sansele. Studii recente au aratat ca muzica poate stimula fertilitatea, scrie Daily Mail, citat de Stirile ProTV.

Astfel, ovulul fertilizat, care avea sa devina ulterior micutul Freddie, a fost supus unui tratament special: a ascultat muzica in incubator. Melodiile erau foarte diferite, de la muzica rock la Madonna si Michael Jackson, dar si muzica clasica, de exemplu Bach, Mozart si Vivaldi.

Nu toate ovulele s-au dezvoltat, insa cele supuse acestui stimul sonor, printre care si Freddie, au avut o rata mai mare de reusita. Nu a contat daca muzica ascultata a fost pop sau heavy metal.

Desigur, vibratiile au fost cele care au avut un efect pozitiv, pentru ca auzul apare la fetusi abia dupa 14 saptamani de sarcina. Vibratiile produse de muzica ajuta la transportarea mai eficienta a nutrientilor spre ovul si la eliminarea toxinelor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate