Pariază online pe vânătorul care a devenit sportiv! Cursele virtuale de ogari au reinventat distracția!

Gigi Stancu, Superbet. Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar această expresie își are originile mult în trecut. În secolul 20, acesta și-a câștigat însă respectul și cu altceva în afară de loialitate, pază sau vânătoare: întrecerile sportive. Iar pentru asta cel mai vinovat e ogarul englez, care i-a cucerit mai întâi pe pariorii din Marea Britanie, iar apoi pe cei din SUA și Australia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

La Superbet ai 456 de curse virtuale de câini pe zi, pentru ca tu să îmbini mereu distracția cu profitul

Numele curselor de câini vine de la rasa acestora: Greyhound

În secțiunea Virtuale de pe www.superbet.ro și de pe aplicația de mobil, cursele virtuale de câini stau la loc de cinste. Asta pentru că sunt foarte iubite și foarte pariate de către jucătorii adevărați. Mult înainte să se parieze pe fotbal, tenis sau baschet, în lume se paria pe care câine prinde mai repede o pradă. Nobilii vestici ai secolelor trecute făceau o mândrie din asta și plăteau bani grei pentru a avea în curte cele mai strălucite exemplare canine posibile din rasa Greyhound (ogarul englez). De aici și până la fenomenul care este reprezentat azi de cursele de câini nu a mai fost decât un pas, făcut ușor în industria pariurilor.

Pe site și pe aplicația Superbet ai cote de la 4,00 în sus pentru victoria unui ogar englez sau de la 2,00 în sus că favoritul principal încheie pe unul dintre primele două locuri.

Cursele virtuale de câini îți oferă pariuri standard și pariuri speciale

Piețele de pariuri pe cursele virtuale de câini sunt mult mai generoase și mai diversificate decât se așteaptă cei care nu au pătruns încă în acest univers. Astfel, la o singură rundă Greyhound aveți la dispoziție pariurile simple pe câștigător, pronostic dublu sau pronostic triplu. Apoi, dacă vrei să explorezi și alte plaje, poți opta pentru Primii doi câini în orice ordine, Câștigător Sub/Peste, Suma Primilor Doi, Nu termină pe Podium, Nu câștigă și multe altele. Iar ca număr de curse, nu trebuie să vă faceți probleme! Pe www.superbet.ro și pe aplicația de mobil sunt 456 pe zi, la un interval de 3 minute distanță una de alta.

Conectați-vă online și intrați acum în universul curselor de câini! Vă veți simți precum lorzii britanici ai secolelor 19 și 20!

Pariurile sportive au făcut din ogari câini de companie

Înainte de începutul anilor 1920, nimeni nu deținea un ogar, dacă nu îi era util și necesar la cel mai concret mod cu putință. Că era vorba despre vânătoare sau curse pe bani între nobili, ogarul trebuia să-și scoată pâinea, mai ales că e un câine masiv, destul de greu de întreținut și nu extraordinar de frumos. Această rasă suplă a devenit însă tot mai îndrăgită și datorită popularității de care a beneficiat în urma curselor pe care s-a pariat la greu. Iar brusc, ogarul nu a mai fost acel animal de povară, inaccesibil maselor, ci unul de companie. Și nu doar în zonele rurale, ci și în marile orașe, acolo unde vedem des în lesa oamenilor această rasă sau o rudă de-a sa afgană, italiană, rusă, persană sau arabă.

Greyhound e însă șeful la Superbet, pentru că doar pe el îl vedem în cursele virtuale, care se succed la câteva minute. Noi, la Superbet, iubim câinii. Tu pe ce ogar ai pariat azi?


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate