Părinții au crezut că i-a ieșit un coș pe față, dar verdictul medicilor a fost unul îngrozitor! Acum a ajuns să arate așa

Emily Jensen a primit un verdict îngrozitor din partea medicilor când era doar un bebeluș. Acum a ajuns să arate așa și să-și împărtășească povestea pe internet.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

La 15 ani este star pe rețelele de socializare. Emily Jensen este urmărită de aproape 100 de mii de internauți pe Instagram și alți 500 de mii de fani sunt abonați la canalul ei de Youtube.

Ce o face diferită de alte personaje celebre în mediul online este felul în care arată. Chipul ei iese ușor în evidență din cauza unei probleme medicale grave pe care a avut-o, dar adolescenta nu se lasă doborâtă de asta. Deși primește zilnic mesaje răutăcioase, a ales să-și împărășească povestea pe internet și a atins inimile a sute de mii de oameni.

Citeste si: După ce s-a întors din vacanță, a observat o umflătură în zona genitală. A mers la medic și nici lor nu le-a venit să creadă ce au scos de acolo!

fara descriere

Cum a ajuns Emily Jensen să arate diferit

Adolescenta a povestit într-un video publicat pe internet că a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer care afectează oasele și țesuturile, pe vremea când avea doar doi anișori. Inițial părinții au observat pe fața ei ceva ce semăna cu un coș, dar, când umflătura a început să crească din ce în ce mai mare, și-au dat seama că trebuie să meargă la spital.

Verdictul primit de medici i-a cutremurat pe tinerii părinți ai lui Emily. Ea a fost operată și medicii i-au tăiat o bună parte din țesut. Dacă atunci când era mică arăta ca un copil normal, cu timpul diferența dintre ea și alți copii au început să se observe din ce în ce mai mult.

„Cancerul era în destul de adânc în piele și în mușchii feței”, a explicat ea. „Nara mea nu arată la fel ca cealaltă și se poate vedea cicatricea. Este evident că un ochi este mai sus și celălalt mai jos. Arăt diferit de „oamenii normali”. Toată viața mi-am spus, însă, că nimeni nu este normal și că toți suntem diferiți. Evident, eu ies în evidență mai mult”, a explicat ea, plină de optimism.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate