Părinţii fetei de patru ani violată în Ungaria rup tăcerea! "Am fost şocat iniţial..."

Un caz şocant a ieşit la iveală acum o lună în presa din Ungaria! O fetiţă româncă, în vârstă de doar patru ani, ar fi fost violată cu bestialitate, fiind găsită de părinţi într-o baltă de sânge. Mama şi tatăl copilei vin acum cu noi dezvăluiri

Distribuie pe:

Autor: G.S.

fara descriere

Conform zoom.hu, aceştia spun acum că nu a fost vorba niciodată de un viol şi că sângele care era pe fetiţă când a ajuns la spital provenea de la pătura în care era învelită.

În legătură cu ce s-a întâmplat cu fetiţa, părinţii spune că aceasta s-a accidentat în curtea casei, încercând să mişte o greutate de 500 de kg, de fier. „Am văzut-o când a ieşit fugind din casă, m-am întors să-l iau pe cea mic şi i-am spus ei să plece de acolo, că e periculos”, a povestit Cristina, mama fetiţei.

„L-am chemat pe tatăl meu, căzuse peste ea greutatea, peste picior. Am fost şocat iniţial, soţia mea striga şi nu putea mişca greutatea”, spune şi Lucian, tatăl fetei, cel care a dus-o la spital.

După două operaţii chirurgicale, într-un spital din Budapesta, fetiţa a fost externată, dar autorităţile maghiare au trimis-o într-un centru de îngrijire a minorilor şi nu le-a permis părinţilor să o vadă, susţin aceştia.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate