Părinții Lidiei Buble sunt deranjați, din nou, de deciziile fiicei lor: se zvonește că s-ar fi cuplat cu Cornel Ilie, iar tatăl nu este deloc de acord

Lidia Buble a intrat din nou în vizorul presei după ce s-a speculat că blondina s-ar fi cuplat cu Cornel Ilie.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Lidia Buble și Cornel Ilie

În urmă cu ceva timp, pe parcursul relației Lidiei Buble cu Răzvan Simion, părinții tinerei s-au opus vehement cuplului. Tatăl artistei fiind cel mai ferm atunci când a venit vorba de relația fiicei sale.


In articol:

În ciuda sentimentelor de nefericire exprimate de tatăl Lidiei, pastor la biserica penticostală ”Emanuel” din Deva, care a fost deranjat de modul în care cei doi au pornit în relație (bazat pe zvonurile cum că cei doi se vedeau și cât timp Răzvan era încă căsătorit cu Diana) tinerii îndrăgostiți s-au aventurat în a forma un cuplu.Pe lângă neliniștea tatălui blondinei, părinții acesteia au refuzat să-l cunoască pe noul iubit al cântăreței, motiv pentru care s-au iscat nenumărate certuri în relație.

”Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombardat din toate părţile. Ziceau ceva de genul că «fata dumneavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine și ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui”, a declarat Lidia Buble, în legătură cu felul în care i-a fost afetcată familia datorită relației cu Răzvan Simion.

Citeste si: Pepe, mesaj codat pentru Raluca Pastramă? Ce i-a transmis fostei soții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Lidia Buble, o nouă problemă în familie cauzată de o presupusă relație

Recent, Lidia Buble s-a aflat pusă în fața aceluiaș fel de problemă: după ce zvonul conform căruia Lidia s-ar fi cuplat cu Cornel Ilie a ajuns la urechile tatălui ei, păstorul și-a exprimat, din nou, nemulțumirea cu privire la cele ce se petrec:  „Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”, ar fi fost cuvintele tatălui Lidiei Buble, confrom Impact.

Din fericire pentru părinți, Lidia Buble a explicat că între ea și Cornel Ilie nu este nicio relație romantică, cei doi fiind doar prieteni.

 

 

Sursă: Impact.ro 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

MEDICAMENTUL celebru pe care îl vor extrem de mulți români! Abia s-a lansat, iar cozile sunt uriașe

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Lidia Buble, cadou de la un bărbat misterios?! Artista pare mai îndrăgostită ca oricând

Lidia Buble, întâlnire cu Răzvan Simion la scurt timp după ce a fost surprinsă cu artistul Cornel Ilie!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies