Părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei fiului lor: „Dumnezeu să-i ierte pe cei care îţi terfelesc numele”

Apropiaţii au aflat că părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei. În ultimele zile, femeia care avea grijă de apartamentul din Bucureşti al designerului decedat în a doua zi de Paşti a făcut o serie de declaraţii despre ultima perioadă din viaţa acestuia. Ea a povestit cum se droga Ciobanu, dar şi că avea probleme cu banii.

Citeste si: Sorin Oprea, dezvăluiri neașteptate despre Răzvan Ciobanu: „Era un străin la ușă, voia...”

Citeste si: Ce a pățit Rita Mureșan când s-a apropiat de sicriul lui Răzvan Ciobanu: „Am simțit mirosul...”

Citeste si: Cine se va ocupa de parastasul de 40 de zile al lui Răzvan Ciobanu! Ce a vorbit Rita Mureșan cu mama designerului

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei: “Nu ne plătea tot timpul"

“Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul. M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească", a declarat menajera lui Răzvan Ciobanu pentru un post de televiziune. (vezi ce declaraţii a mai dat menajera)

fara descriere

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei: “O sa fii în inima şi gândurile noastre veşnic"

Nu mai e un secret că părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei. Pe o pagină de socializare, aceştia au postat un mesaj care se referă la cei care pătează memoria fiului lor: “O sa fii în inima şi gândurile noastre veşnic. Drum bun, copil iubit. Poate te vor lăsa să te odihneşti în pace. Dumnezeu să te ierte şi să-i ierte şi pe cei care îţi terfelesc numele”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate