Părinții Luizei au mers acasă la Alexandra, după ce s-a confirmat că este moartă! Ce s-a întâmplat acolo e zguduitor

Părinții Luizei au fost acasă la Alexandra, unde au stat de vorbă cu părinții ei. Acești asuferă enorm după ce s-a aflat că fata de 15 ani este moartă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Două familii din Caracal sunt distruse de durere din cauza lui Gheorghe Dincă. Pe de o parte, familia Alexandrei tocmai a primit confirmarea ca fata de doar 15 ani a fost ucisă, după ce probele ADN, au arătat că oasele ai fost găsite în curte criminalului. De cealaltă parte, rudele Luizei, adolescenta de doar 18 ani dispărută în luna aprilie, speră că fiica lor nu a avut aceeași soartă ca Alexandra și că ea se va întoarce acasă teafără.

fara descriere

Părinții Luizei Melencu le-au făcut o vizită părinților Alexandrei. Au fost întâmpinați în fața porții de familia îndoliată, care se pregătește de înrmormântarea copilei, și au petrecut aproximativ jumătate de oră curtea casei, după care au plecat, relatează observator.tv.

Citeste si: Tavi Clonda, acuzație gravă la adresa lui Cumpănașu, unchiul Alexandrei din Caracal! A transmis un mesaj șocant după ce s-a aflat că fata e moartă

Citeste si: Gheorghe Dincă, declarații revoltătoare în fața anchetatorilor: "A crezut că sunt..." E inimaginabil ce a putut spune despre cele două fete pe care le-a ucis

Citeste si: Culiță Sterp a spus adevărul despre despărțirea de Simona de la Puterea dragostei!"Este genul de femeie care vrea să conducă un bărbat. Nu îmi place așa”

fara descriere

DIICOT a confirmat că Alexandra este moartă

„DIICOT continuă activităţile începute in ziua de ieri, potrivit comunicării anterioare, prin cercetarea efectuată de echipe complexe, a locuinţei inculpatului, echipe formate din procurorii care efectuează UP, poliţişti specializaţi în cercetarea infracţiunii de omor, criminalişti şi poliţişti din cadrul structurii specializate a IGPR - DCCO. Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceşanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”, este anunțul oficial din partea DIICOT.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate