Părinții Simonei Halep au probleme în afaceri! Datorii enorme pentru firma cu care au făcut bani s-o trimită pe fiica lor la tenis EXCLUSIV

Dacă Simona Halep are motiv de bucurie, după ce a învins ANAF-ul în instanță, nu același lucru se poate spune despre tatăl sportivei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

simona halep
Simona Halep a făcut mulți bani din tenis

Simona Halep îi datorează în mare parte cariera în tenis tatălui ei, Stere, care a făcut eforturi financiare uriașe pentru a putea să-și țină fiica la tenis. Halep senior a dezvăluit că a investit zeci de mii de euro în cariera fiicei sale, pe vrema când aceasta era junioare și chiar a făcut împrumuturi pentru a putea s-o trimită pe Simona la turnee. Stere Halep trăia la acea vreme dintr-o mică afacere cu produse lactate, pe care o mai deține și astăzi dar merge din ce în ce mai rău.

Părinții Simonei au înstrăinat 33% din afacere


In articol:

Lacto Mony SRL, firma la care Stere și Sultana Halep sunt asociați, se chinuie de ceva vreme să se redreseze. Anul trecut, părinții Simonei au cooptat un alt acționar, pe nume Nicolae Tală, care acum deține 33% din afacere și este adminitrator al societății. Firma are acum sediu în localitatea constănțeană Pantelimon.

simona halep, parinti
Simmona halep și-a făcut părinții mândri

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Rugăciunea care e rostită de 2000 de ani - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, firma familiei Halep a reușit în 2019 să ajung la o cifră de afaceri de aproape 930.000 de lei, cea mai mare de la înfințarea ei, însă când s-a tras linie, la sfârșit de an, afacerea a ieșit pe minus cu 155.000 lei. Nivelul datoriilor a ajuns și el la un maxim istoric, de 1,26 milioane lei. Ce-i drept, încă de la înființare, firma a părut să meargă pe pierdere, însă în 2018, ea a înregistrat un mic profit, de 15.600 lei. Conform informțiilor noastre, părinții Simonei Halep ar fi tentați mai degrabă să renunțe definitiv la această afacere și să se concentreze pe sectorul imobiliar, acolo unde profitul apare mult mai rapid.

Citeste si: Simona Halep se pregătește de Australian Open: Ce șanse are să câștige turneul

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc, moment de tandrețe la un restaurant din Capitală. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Halep a făcut 37 milioane dolari doar din tenis

simona halep, stere Halep
Stere Halep, tatăl Simonei

Simona Halep este în acest moment cea mai bogată sportivă în activitate din România, cu un câștig din tenis care a depășit 37 milioane dolari. Doar anul acesta, Halep a reușit să strângă aproape 2 milioane dolari, după ce a câștigat trei titluri într-o perioadă în care activitatea sportivă a fost mai mult întreruptă din cauza pandemiei. Pe de altă parte, Simona a ajuns deja la 29 de ani și mai are doar câțiva ani de activitate, după care va trebui să-și investească banii făcuți din sport. Până acum, ea a băgat bani în două hoteluri din Brașov, iar tatăl ei mai construiește unul la Constanța. De asemenea, fratele Simonei, Nicolae, a ridicat câteva blocuri pe malul mării, la Mamaia Nord.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Orban nu o să mai fie premier: Toată lumea știe! E bomba momentului

O celebră vedetă rupe tăcerea! A trăit în teroare ani întregi crezând că are o boală extrem de gravă. Medicii i-au greșit diagnosticul. Mărturii înfiorătoare

Simona Halep a făcut un gest superb! Campioana de la Wimbledon a inițiat o strângere de fonduri, chiar de ziua ei

A încălcat Simona Halep regulile de la Roma? Discuții aprinse după victoria muncită de pe teren

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies