Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos

Distribuie pe:
Merg de minune cu piure şi varză murată, iar reţeta este una uşoară, dacă se respectă întocmai paşii gătirii. Pârjoalele moldoveneşti sunt un deliciu culinar, reţeta de pe vremea bunicii fiind dezvăluită de celebrul gastronom Radu Anton Roman în lucrarea „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).
 
Ingrediente: 500 g carne de viţel
500 g ceafă de porc
150 ml lapte
350 g miez de pâine albă
2 cepe mari mărar, pătrunjel
4 ouă 300 g unt
 

Citește și:

Politicienii încep demersurile pentru combaterea risipei alimentare: românii aruncă anual, în medie, peste 129 kg de mâncare

Se va isca o răscoală împotriva Reginei Angliei? Zeci de angajați au pornit o revoltă împotriva monarhului

O fetiță de 3 ani a murit după ce a ingerat cocaina ascunsă în casă de tatăl ei

Un cuplu s-a aflat la un pas de moarte: o stâncă le-a căzut peste mașină și a trecut prin parbriz, pe DN 66

Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața după ce a câzut într-o fântână adâncă de 12 metri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies