Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos

Distribuie pe:
Merg de minune cu piure şi varză murată, iar reţeta este una uşoară, dacă se respectă întocmai paşii gătirii. Pârjoalele moldoveneşti sunt un deliciu culinar, reţeta de pe vremea bunicii fiind dezvăluită de celebrul gastronom Radu Anton Roman în lucrarea „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti” (Editura Paideia).
 
Ingrediente: 500 g carne de viţel
500 g ceafă de porc
150 ml lapte
350 g miez de pâine albă
2 cepe mari mărar, pătrunjel
4 ouă 300 g unt
 

Citește și:

O mamă tânără și-a pus propriul copil în congelator! Motivul pentru care fata de 14 ani a recurs la acest gest

Descoperire șocantă în Thailanda! Un pește neobișnuit a fost prins de către un pescar: "Când am văzut peștele înfricoșător..."

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Alexandru Rafila, declarații șocante despre vaccinul anti-coronavirus! "Rezistă doar 17 zile..."

Emmanuel Macron a dat anunțul momentului despre Franța! Țara intră în carantină totală: "Am decis că este nevoie..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies