Vedete

Partizan, decizie neasteptata dupa ce Artan si-a pierdut ambii parinti

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Artan, pe numele din bulentin Adrian Plesca, si-a pierdut, joi, ambii parinti. Artistul este cel care a facut anuntul mortii celor doi, la 4 ore diferenta unul de celalalt.
 
 
Nu se cunosc inca motivele mortii, insa colegii de trupa si fanii sunt alaturi de Adrian. 
 

 

 
„Din motive deloc vesele, aratand respect si empatie, acest eveniment se amana”, au postat colegii artistului de la Partizan. Formatia urma sa aiba o intalnire cu fanii, sambata, intru club.
 
"Habar n-am de ce-mi esti drag! Imi pare tare rau de necazul tau! Dumnzeu sa-l aiba in paza lui!", "Om bun, condoleante!", "Dumnezeule mare!!!! Incredibil!!! Imi pare foarte rau! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!", "Doamne, Adrian! Accident, sau ce? Asa durere! Condoleante si putere sa poti trece prin asa ceva!", "Vaai si tatal? Condoleante!! fara cuvinte! Dumnezeu cu ei!", "Doamne! Ce-i asta?!? Amandoi...", " Condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe mama si pe tata.", "E o gluma? Stiu ca nu poate fi. De ce atat de aproape? Imi pare rau! Chiar daca sunt un graunte, simt...!", "Trista zi, condoleante si ramai puternic!", sunt doar o parte din mesajele de condoleante primite de Artan.